Com es pot utilitzar Accelerated Mobile Pages amb Google Ads

Les pàgines de destinació per a mòbils que es carreguen més de pressa normalment redueixen els percentatges d'abandonaments i de rebots dels llocs web. Això pot augmentar les conversions i millorar el rendiment global dels anuncis. Una manera senzilla d'accelerar els temps de càrrega és crear la pàgina de destinació amb Accelerated Mobile Pages (AMP). Aquest article explica com es pot utilitzar la tecnologia AMP amb Google Ads.

Per obtenir més context, consulteu primer l'article Sobre Accelerated Mobile Pages (AMP).

Abans de començar

Les pàgines AMP es carreguen molt ràpid, i encara més des de la memòria cau AMP de Google. Actualment, la publicació des de la memòria cau està disponible per als anuncis de text en la majoria de navegadors per a mòbils.

Seguir la guia pas a pas

Per crear versions AMP de les vostres pàgines de destinació o bé per convertir les pàgines AMP existents en pàgines de destinació d'anuncis, utilitzeu les directrius per a desenvolupadors de Google Ads relatives a les pàgines AMP.

Establir l'URL nou per a mòbils

Un cop hàgiu creat una versió AMP d'una pàgina de destinació, podeu tractar aquesta versió com qualsevol altra pàgina de destinació per a mòbils. En el cas dels anuncis de text i de les paraules clau, afegiu l'URL de la pàgina AMP com a URL per a mòbils. Un cop fet això, quan un usuari de mòbil faci clic al vostre anunci, veurà la versió més ràpida de la pàgina disponible. A fi d'agilitzar les càrregues de pàgina, les pàgines AMP es carreguen des de la memòria cau de Google AMP sempre que és possible. Quan no les podem carregar des de la memòria cau, ho fem des del servidor web, una opció que en general continua sent més ràpida que utilitzar pàgines que no són AMP.

Afegir els URL d'AMP als anuncis mitjançant edicions massives

Després de codificar les pàgines AMP, haureu de canviar les pàgines de destinació dels anuncis. Per editar-los de manera massiva, teniu aquestes tres opcions:

Passos de la funció de pujades massives a Google Ads:

1. Baixeu els anuncis editables de Google Ads.

2. Afegiu-hi els URL d'AMP per a les pàgines de destinació per a mòbils.

3. Torneu a penjar els anuncis editats al compte de Google Ads.

Obteniu més informació sobre com es poden fer canvis amb pujades massives.

Nota: assegureu-vos que l'URL per a mòbils dirigeix al vostre domini (per exemple, https://example.com/pagina_amp.html) i no a la memòria cau AMP de Google, que pot tenir qualsevol dels formats següents:

• https://www.google.com/amp/s/example.com
  • https://cdn.ampproject.org/c/s/example.com
  • https://example-com.cdn.ampproject.org/example.com/amp.html

Comprovar que les pàgines d'AMP són vàlides

Com que les pàgines que no segueixen les directrius d'AMP no es poden incloure a la memòria cau, es carreguen més lentament i, per tant, el seu rendiment no és tan alt com el de les pàgines de la memòria cau. Per tal d'assegurar-vos que no teniu cap pàgina no vàlida, utilitzeu l'eina de validació d'AMP (o demaneu als desenvolupadors web que ho facin). Tot i que aquesta eina està pensada per fer-la servir durant el desenvolupament de les pàgines, també es recomana comprovar si hi ha pàgines AMP no vàlides des del compte de Google Ads. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Al menú de pàgines blau del compte de Google Ads, seleccioneu "Pàgines de destinació".

2. Reviseu la columna "Ràtio de clics cap a pàgines AMP vàlides".

Nota: les pàgines de destinació amb una ràtio de clics inferior al 100% poden no ser vàlides. Si és el cas, corregiu el codi amb l'eina de validació d'AMP o bé demaneu al desenvolupador web que ho faci.

Utilitzar el seguiment correctament

Per assegurar-vos que els visitants accedeixen a la vostra pàgina tan ràpid com sigui possible, feu servir només els paràmetres d'URL necessaris. Els paràmetres que no s'utilitzen per personalitzar el contingut de la pàgina de destinació s'han d'afegir després del paràmetre {ignore}, a fi que els anuncis tinguin més probabilitats de publicar-se des de la memòria cau AMP ràpida de Google.

Nota: heu de continuar utilitzant les pàgines de destinació AMP a Google Ads i deixar que Google determini quan es poden carregar des de la memòria cau AMP de Google.

Anuncis HTML AMP

A més de la publicació des de la memòria cau per als anuncis de text, podeu aplicar els principis d'AMP creant anuncis HTML AMP. Aquests anuncis us permeten oferir experiències d'anunci més ràpides, àgils i segures en totes les plataformes. A més, els anuncis HTML AMP es poden publicar en pàgines AMP i no AMP. Entre els avantatges d'utilitzar els anuncis HTML AMP hi ha els següents:

• Els anuncis HTML AMP es carreguen més de pressa que els anuncis normals a les pàgines AMP, per la qual cosa són més fàcils de veure i més eficaços, i és més probable que ofereixin un bon rendiment.

• L'entorn AMP garanteix que el comportament d'aquests anuncis sigui sempre el previst, de manera que els usuaris tinguin una experiència positiva amb la vostra marca.

• Els anuncis HTML AMP s'han de validar abans de publicar, cosa que redueix el risc d'exposició a programari maliciós i contribueix a generar confiança en la vostra marca quan els usuaris hi interaccionen.