Sijainti‑ ja etäisyysraportit

Sijainti‑ ja etäisyysraporttien avulla saat käsityksen siitä, miten mainoksesi toimivat eri sijainneissa.

Voit katsoa seuraavia eri sijaintiraportteja:

• Sijainnit: Tämä on yhdistetty raportti, joka käsittelee kampanjasi tuloksia kohdistusalueilla sekä paikoissa, joissa mainoksesi näkyivät.
    • Kohdistusalueiden näkymä: Tämä näyttää mainosten tulokset kohdistusalueiden mukaan.
    • Vastaavien sijaintien näkymä: Tämä näyttää mainosten tulokset mainoksiasi vastaavissa sijainneissa. Sijainnit voivat olla käyttäjien fyysisiä sijainteja tai heitä kiinnostaneita sijainteja.
  • Poissuljetut: Tässä näkyy luettelo kaikista negatiivisista kohdistuksista.
  • Etäisyys: Tämä kertoo etäisyyden mainoksen klikkauspaikan ja sitä lähimpänä olevan yrityksen toimipisteen välillä.

Jos käytät sijaintielementtejä, näet etäisyysraportin avulla mainostesi tulokset eri etäisyyksillä yrityksestäsi. Etäisyysraportit ovat käytettävissä Hakuverkosto- ja Shopping-kampanjoissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit katsoa kampanjasi sijainti‑ ja etäisyysraportteja. Jos haluat taustatietoja raporteista, tutustu maantieteellisen kehityksen mittaamiseen Google Adsissa.

Ohjeet

Sijaintiraporttien katseleminen

1. Klikkaa Kampanjat Campaigns Icon, Vinkit ja raportit ja sitten Milloin ja missä mainoksesi näkyivät.
  2. Klikkaa vaakasuuntaisista välilehdistä Vastaavat sijainnit.

Etäisyysraporttien katsominen

1. Klikkaa Kampanjat Campaigns Icon, Vinkit ja raportit ja sitten Raporttityökalu
  2. Etsi Työtilat-suodattimesta kampanja, jonka etäisyysraportin haluat nähdä, ja klikkaa sen nimeä.
    • Valinnainen: Jos haluat nähdä mainosryhmän etäisyysraportin, klikkaa mainosryhmän nimeä.
  3. Valitse Ennalta määritetyt raportit (aiemmin Ulottuvuudet) > Sijainnit > Etäisyys. Data järjestetään etäisyyden mukaan.
  4. Muokkaa ajanjaksoa kaavion yläpuolelta oikeasta yläkulmasta.
  5. Jos haluat ladata raportin datan, klikkaa taulukon yläpuolelta oikeasta yläkulmasta latauskuvaketta Kuva Google Adsin ja Kauppiaskeskuksen latauskuvakkeesta.
Huom. Maatason alapuolella olevat mittarit eivät välttämättä vastaa kampanjan kokonaismääriä. Tämä johtuu siitä, että jotkin impressiot yhdistetään vain maatasoon eikä pienempiin maantieteellisiin alueisiin.