Se rapporter om steder og afstande

Rapporter om steder og afstande hjælper dig med at forstå, hvordan dine annoncer klarer sig på forskellige steder.

Her er de forskellige rapporter om steder, der er tilgængelige for dig:

• Steder: En samlet rapport over din kampagneeffektivitet for de steder, du har målrettet mod, og de steder, hvor dine annoncer blev vist.
    • Visningen af målrettede steder: Viser din effektivitet baseret på de steder, du har målrettet mod.
    • Visning af matchede steder: Viser din effektivitet baseret på de steder, der matchede dine annoncer. Disse steder kan være brugernes fysiske placeringer eller steder af interesse.
  • Ekskluderet: Viser alle dine negative mål.
  • Afstand: Rapporterer afstanden mellem det sted, der aktiverede din annonce, og din nærmeste virksomhedsadresse.

Hvis du bruger adresseudvidelser, kan du bruge rapporten Afstand til at se, hvor effektive dine annoncer var på forskellige afstande af din virksomhed. Rapporten Afstand er tilgængelig for kampagner på Søgenetværket og Shopping-kampagner.

Denne artikel beskriver, hvordan du kan se rapporterne om afstand og steder for din kampagne. Du kan få flere oplysninger om disse rapporter ved at læse om måling af geografisk effektivitet i Google Ads.

Vejledning

Sådan får du vist dine rapporter om steder

1. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  2. Find den kampagne, som du vil se en rapport om steder for, og klik på navnet. Hvis du ikke vælger en kampagne, dækker rapporten om steder hele din konto.
  3. Klik på Steder i menuen til venstre.
  4. Klik på Mere øverst på siden, og vælg en type rapport om steder: Geografisk eller Brugers steder. Dine data vises efter sted.
  5. Hvis du vil fokusere på et andet geografisk niveau, skal du markere feltet ud for en eller flere af stederne i tabellen og derefter klikke på rullemenuen Vælg visning på det blå banner, der vises øverst i tabellen. Du kan se data for de stedmålretningstyper, der er tilgængelige for alle de valgte steder. Du kan justere din rapport yderligere ved at vælge steder og klikke på rullemenuen Vælg visning.

Sådan får du vist dine afstandsrapporter

1. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  2. Find den kampagne, som du vil se en afstandsrapport for, og klik på navnet.
  3. Valgfrit: Hvis du vil se en afstandsrapport for en annoncegruppe, skal du klikke på annoncegruppens navn.
  4. Tilpas datointervallet øverst til højre over diagrammet.
  5. Klik på rapporteringsikonet øverst til højre på din konto.
  6. Vælg Foruddefinerede rapporter (hed tidligere Dimensioner) > Geografisk > Afstand. Dine data organiseres efter afstand.
  7. Hvis du vil downloade dataene i rapporten, skal du klikke på downloadikonet download icon øverst til højre over tabellen.