Veure els informes d'ubicacions i de distància

Els informes d'ubicacions i els de distància us ajuden a entendre el rendiment dels vostres anuncis en diferents ubicacions.

Aquests són els diversos informes d'ubicacions disponibles:

• Ubicacions: informe unificat del rendiment de les campanyes a les ubicacions a les quals heu orientat els anuncis i les ubicacions on s'han mostrat.
    • Visualització d'ubicacions de segmentació: mostra el rendiment segons les ubicacions a les quals heu orientat els anuncis.
    • Visualització d'ubicacions coincidents: mostra el rendiment segons les ubicacions que han coincidit amb els anuncis. Aquestes ubicacions poden ser les ubicacions físiques o les ubicacions d'interès dels usuaris.
  • Excloses: s'enumeren tots els objectiu negatius.
  • Distància: registra la distància que hi ha entre la ubicació que ha activat l'anunci i la ubicació més propera de l'empresa.

Si utilitzeu extensions d'ubicació, podeu fer servir l'informe de distància per consultar el rendiment dels anuncis a diferents distàncies des de la vostra empresa. (aquest informe només està disponible per a les campanyes de la Xarxa de Cerca i de compres).

En aquest article s'explica com es poden veure els informes d'ubicacions i de distància de la vostra campanya. Per obtenir més informació sobre aquests informes, descobriu com mesurar el rendiment geogràfic a Google Ads.

Instruccions

Com es poden veure els informes d'ubicacions

1. Feu clic a Campanyes Campaigns Icon, Estadístiques i informes i, tot seguit, a On i quan s'han mostrat els anuncis
  2. Feu clic a Ubicacions coincidents al costat de les pestanyes horitzontals.

Com es poden veure els informes de distància

1. Feu clic a Campanyes Campaigns Icon, Estadístiques i informes i, tot seguit, a Editor d'informes
  2. Cerqueu la campanya de la qual vulgueu veure l'informe de distància al filtre d'àrea de treball i feu-hi clic.
    • Opcional: per consultar l'informe de distància d'un grup d'anuncis, feu clic al nom que correspongui.
  3. Seleccioneu Informes predefinits (anteriorment, Dimensions) > Ubicacions > Distància. Les dades es mostraran organitzades per distància.
  4. Personalitzeu l'interval de dates que hi ha a l'extrem superior dret de la pantalla, a sobre del gràfic.
  5. Per baixar les dades de l'informe, feu clic a la icona de baixada Imatge de la icona de baixada de Google Ads i de Merchant Center que hi ha a l'extrem superior dret, a sobre de la taula.
Nota: és possible que les mètriques enumerades per sota del nivell de país no es corresponguin amb els totals de la campanya. Això passa perquè, en el cas d'algunes impressions, només se cerquen coincidències al nivell de país i les impressions no s'inclouen en àrees geogràfiques més petites.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google