Analysér sms-rapporteringsdata

Sms-rapportering giver dig mulighed for at spore effektiviteten af dine sms-udvidelser. Du kan se generelle beskeddetaljer som f.eks. det antal gange, en sms-udvidelse blev vist i en af dine annoncer, eller det antal chatsamtaler, der blev indledt med din virksomhed.

Du vil også kunne vurdere specifikke detaljer, som er relateret til hver enkelt chatsamtale, f.eks. tiden til første svar, antal beskeder, chatvarighed og kundens områdekode.

I denne artikel kan du læse, hvordan du ser sms-data og udforsker detaljerne om hver enkelt chatsamtale. Hvis du ikke tidligere har brugt sms-rapportering, kan du starte med at læse Om sms-rapportering.

Før du begynder

Med sms-rapportering bruges der Google-viderestillingsnumre til at spore effektiviteten af dine sms-udvidelser og de kundechatsamtaler (eller samtaler), de resulterer i. Google-viderestillingsnumre ejes af Google og tildeles dynamisk til forskellige annoncører og deres annoncegrupper. Det eller de telefonnumre, der er knyttet til dine annoncegrupper, kan blive ændret med tiden. Google-viderestillingsnumre med sms-rapportering er i øjeblikket tilgængelige i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Storbritannien og USA.

Kolonnerne "Chatsamtaler", "Sms-eksp." og "Chatrate" rapporterer kun hændelser fra og med den 11. oktober 2018. Hændelser fra før den 11. oktober 2018 rapporteres ikke.

Se beskeddetaljer ved at oprette tilpassede rapporter

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet øverst på siden, og vælg Rapporter.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Tabel.
  4. Træk og slip indstillingerne fra venstre til række- eller kolonnesektionen.
  5. Klik på ikonet "Skjul rækker og kolonner" , hvis du vil redigere rapporten.
  6. Fjern række- og kolonneindstillinger ved at klikke på "x".
  7. Hvis du vil gemme denne rapport, skal du klikke på "Gem som" øverst på siden.
Dine data for "Beskeddetaljer" vises kun for aktivitet fra og med den 11. oktober 2018. For datoer inden den 11. oktober 2018 rapporteres disse kolonner som "0" uanset tidligere aktivitet.

Se beskeddetaljer ved at se foruddefinerede rapporter

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet  øverst på siden. Vælg Foruddefinerede rapporter (tidligere Dimensioner), derefter Grundlæggende og Beskeddetaljer. Du kan straks se nye kolonner og rækker i dine statistikker.
  3. Klik på ikonet "Skjul rækker og kolonner" , hvis du vil redigere rapporten.
  4. Fjern rækker og kolonner ved at klikke på "x".
  5. Hvis du vil gemme denne rapport, skal du klikke på Gem som øverst på siden.

Beskedoplysninger, der vises i rapporteringskolonner

Her er de datatyper, som du kan finde i dine generelle sms-rapporter, med tilhørende definitioner:

• Sms-eksponeringer viser, hvor mange gange din sms-udvidelse blev vist med din annonce, og et Google-viderestillingsnummer blev brugt, så chatten kunne spores.
  • Chatsamtaler viser, hvor mange gange en person har sendt beskeder til din virksomhed som følge af en sms-eksponering, der blev vist med et Google-viderestillingsnummer. Hver chatsamtale består af en række beskeder, der er udvekslet mellem en person og din virksomhed.
  • Chatrate viser antallet af personer, der har indledt en samtale med din virksomhed efter at have set din sms-udvidelse. Dette beregnes ud fra antallet af chatsamtaler divideret med antallet af sms-eksponeringer, der blev vist med et Google-viderestillingsnummer.

Tilgængelige chatoplysninger

Foruden generelle beskedoplysninger kan du også få vist følgende oplysninger om hver enkelt chatsamtale:

• Starttidspunkt for chat fortæller dig, hvornår en chat blev indledt mellem en person og din virksomhed.
  • Chattens varighed fortæller dig, hvor længe en chat mellem en person og din virksomhed varede.
  • Forløbet tidsrum inden første svar giver dig besked om, hvor længe din virksomhed var om at besvare en persons første besked.
  • Brugerens landekode fortæller dig, hvorfra en person sendte en besked til dig, og kan angive en målgruppe, som du måske vil målrette mod.
  • Brugerens områdekode fortæller dig et mere specifikt område i et land, hvorfra en person sendte en besked til dig.
  • Beskeder fortæller dig, hvor mange beskeder der i alt blev udvekslet i en enkelt chatsamtale.
  • Minimum antal udvekslinger hjælper dig med at indstille, hvor mange udvekslinger, der skal til, for at en chat bliver meningsfuld for din virksomhed.