Opret, brug og administrer etiketter

Med etiketter kan du organisere dine kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord i grupper. Etiketter kan tilpasses, og du kan ændre dem når som helst.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du opretter og administrerer etiketter, som du kan bruge i dine statistiktabeller.

Før du begynder

Hvis du ikke ved, hvordan etiketter fungerer, kan du få flere oplysninger i artiklen om annonceetiketter.

Sådan opretter og anvender du en etiket

1. Klik på Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer og udvidelser eller Søgeord i sidemenuen.
  2. Vælg en kampagne, en annoncegruppe, en annonce eller et søgeord, som du vil knytte en etiket til.
  3. Klik på rullemenuen Etiket i det blå banner, der vises øverst i tabellen.
  4. Klik på Ny etiket for at oprette en ny etiket.
    1. Angiv et navn, vælg en farve, og tilføj en beskrivelse (valgfrit).
    2. Klik på Opret.
    3. Klik på Anvend, hvis du vil anvende din nye etiket.
  5. Du kan anvende eksisterende etiketter ved at vælge de etiketter, du vil tilføje, og klikke på Anvend.
  6. Du kan anvende etiketter på flere kampagner, annoncegrupper, annoncer eller søgeord på én gang ved at vælge flere tabelelementer og bruge rullemenuen Etiket til at anvende en eller flere etiketter.
  7. Fravælg etiketter fra rullemenuen Etiket for at fjerne dem fra en kampagne, en annoncegruppe, en annonce eller et søgeord.

Sådan filtrerer du dine tabeldata efter etiket

1. Klik på Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer og udvidelser eller Søgeord i sidemenuen.
  2. Klik på filterikonet (Filter) øverst til højre i tabellen.
  3. Klik på Etiket, og vælg derefter en eller flere etiketter, som tabellen skal filtreres efter. Som standard filtreres tabellen til at vise elementer, der indeholder hvilke som helst af de etiketter, du vælger, men du kan også filtrere efter elementer, der indeholder alle eller ingen af ​​etiketterne.
  4. Klik på Anvend. Statistiktabellen opdateres, så den kun viser elementer, der matcher dit filter.

Sådan redigerer du etiketoplysninger

Sådan ændrer du en etikets navn, farve eller beskrivelse:

1. Find en kampagne, en annoncegruppe, en annonce eller et søgeord, hvis etiket du vil redigere. Etiketter findes under kolonnen "Etiket".
  2. Placer markøren over etiketten, og klik derefter på blyantikonet Rediger.
  3. Rediger etikettens navn, farve eller beskrivelse.
  4. Klik på Gem.

Sådan sletter du en etiket

1. Find en kampagne, en annoncegruppe, en annonce eller et søgeord, hvis etiket du vil slette. Etiketter findes under kolonnen "Etiket".
  2. Placer markøren over etiketten, og klik derefter på blyantikonet Rediger.
  3. Klik på ikonet for papirkurven ().
  4. Klik på Fjern, når du ser bekræftelsesskærmbilledet.