Opret, brug og administrer etiketter

Med etiketter kan du organisere dine kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord i grupper. Etiketter kan tilpasses, og du kan ændre dem når som helst.

I denne artikel kan du lære at oprette og administrere etiketter, som du kan bruge i dine statistiktabeller.

Før du begynder

Hvis du ikke ved, hvordan etiketter fungerer, kan du få mere at vide om Google Ads-etiketter.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den gamle AdWords-oplevelse, skal du vælge "forrige" nedenfor. Få flere oplysninger

Anvend og fjern etiketter ved hjælp af fanerne Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer og Søgeord

1. Klik på fanen Søgeord (eller Annoncegrupper, Annoncer eller Kampagner). Keywords tab
  2. Med knappen "Rediger kolonner" kan du føje kolonnen "Etiketter" til din statistiktabel, hvis den ikke allerede er der.
  3. Vælg det søgeord, du gerne vil knytte en etiket til. Select the keyword
  4. Klik på rullemenuen "Etiketter". Labels drop down menu
  5. Vælg de etiketter, du vil anvende, eller opret en ny i rullemenuen. Select labels
  6. Klik på "Anvend". Apply labels
Anvend flere etiketter på én gang

Følg nedenstående trin for at anvende en etiket på alle enheder i en tabel, deriblandt dem på de følgende sider, der ikke vises på den første side:

1. Klik på fanen Søgeord (eller Annoncegrupper, Annoncer eller Kampagner).
  2. Med knappen "Rediger kolonner" kan du føje kolonnen "Etiketter" til din statistiktabel, hvis den ikke allerede er der.
  3. Markér feltet øverst til venstre i tabellen. Dermed vælges alle de aktuelt synlige søgeord (eller annoncer, annoncegrupper eller kampagner) i tabellen.
  4. Klik på meddelelsen "Vælg alle rækker på alle sider" øverst i tabellen.
  5. Klik derefter på knappen "Etiketter" over tabellen, og vælg den etiket, du vil anvende (eller opret en ny).
  6. Klik på "Anvend".
  7. Der vises en meddelelse om, at dine etiketter anvendes. Hvis det er en stor opgave, kan det tage et stykke tid. Klik på "Kør i baggrunden", hvis du gerne vil forlade denne side. Du kan se status for denne anmodning ved at klikke på "Massehandlinger" og vælge "Masseredigering". Her kan du se status for alle dine masseredigeringsanmodninger. Få flere oplysninger om masseredigeringer
Filtrér efter etiket via fanerne Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer og Søgeord.
  1. Klik på fanen Søgeord (eller Annoncegrupper, Annoncer eller Kampagner).
  2. Vælg "Filtrér efter etiket" i rullemenuen "Filter".
  3. Vælg den eller de etiketter, du vil filtrere efter, i de ekstra rullemenuer.
  4. Klik på "Anvend".
  5. I statistiktabellen kan du se alle de søgeord (eller annoncegrupper eller annoncer, afhængigt af hvilken fane du arbejder under) med den pågældende etiket (eller kombination af etiketter) og de andre etiketter, der anvendes på hver enhed.
Administrer etiketter via administrationssiden til etiketter

Du kan gå ind på det bedste sted for administration af etiketter ved at klikke på "Etiketter" i venstre navigationspanel på din AdWords-konto. Her kan du se alle dine etiketter, og hvor mange kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord der er markeret til hver. Hvis du klikker på et tal i enten kampagne-, annoncegruppe-, annonce- eller søgeordskolonnerne i denne tabel, bliver du ført videre til en ny tabel, der er filtreret til netop den etiket og enhed.

Du kan også tilføje og fjerne etiketter samt redigere etiketnavn, -beskrivelser og -farver.

Labels page

Hvis du vil ændre navnet eller farven på en etiket eller tilføje eller redigere en beskrivelse, skal du klikke på etiketnavnet eller farvefirkanten, hvorefter der vises et pop op-vindue, hvor du har mulighed for at indtaste et nyt navn eller vælge en ny farve.

Vis dine effektivitetsdata efter etiket

Sådan ser du dine etiketters effektivitetsdata på fanen Dimensioner:

1. Klik på fanen Dimensioner.
  2. Klik på "Vis".
  3. Vælg "Etiketter" i rullemenuen.
  4. Vælg derefter, hvorvidt du vil se etiketdata efter søgeord, annonce, annoncegruppe eller kampagne.
  5. I statistiktabellen ser du dine effektivitetsdata fordelt på etiketter på det niveau, du har valgt for det angivne datointerval. I den sidste række, der kaldes "Alt andet", vises en oversigt over effektiviteten for alle elementer, der ikke er knyttet til etiketterne i tabellen.

Tip!

Rækken "Alt andet" viser en oversigt over effektiviteten for alle elementer, der ikke er knyttet til etiketterne i tabellen. Hvis du har en ufiltreret etiketrapport, vil rækken "Alt andet" indeholde den samlede effektivitet for alle søgeord uden en etiket. Men hvis du filtrerer rapporten til at vise to ud af fem etiketter, vil rækken "Alt andet" indeholde resultater for alle søgeord med undtagelse af de to etiketter.

Denne række er eksempelvis praktisk, når du giver varemærkesøgeord etiketter ift. ikke-varmemærkesøgeord. Da dine varemærkesøgeord sandsynligvis repræsenterer 10-20 søgeord, behøver du ikke at oprette en etiket for de tusinder af ikke-varemærkesøgeord, der findes på din konto. Du kan også blot køre en rapport på etiketten for brand og se resultaterne fra de søgeord uden brand, som afspejles i rækken "Alt andet".