Muutosten tekeminen joukkomuokkausten avulla

Joukkomuokkausten avulla voit tehdä tilillesi useita muutoksia kerralla. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka valitset Google Adsissa useita kohteita ja muokkaat niitä samanaikaisesti.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-, Avainsanat-, Mainosryhmät- tai Mainokset-välilehteä.
  3. Voit valita useita kohteita klikkaamalla kohteiden vieressä olevia valintaruutuja. Klikkaa sen jälkeen Muokkaa. Voit muokata kaikkien valitsemiesi kohteiden attribuutteja, esimerkiksi hintatarjousta, budjettia tai vastaavuustyyppiä.

Muistettavaa

Joissakin tapauksissa (etenkin, kun olet suodattanut kohteita kehitysmittarilla) valittujen kohteiden määrä ei välttämättä vastaa määrää, jonka Google Ads vahvistaa, kun joukkomuokkaus on valmis. Tämä johtuu siitä, että valitsemasi data voi muuttua nopeasti ja on saattanut muuttua muokkausten käsittelyn aikana.