Endre flere søkeord samtidig

Du kan gjøre masseendringer i søkeordene dine ved hjelp av verktøy som for eksempel Google Ads Editor eller Google Ads API (AdWords API), eller ved å bruke Endre-menyen.

Google Ads Editor

Du kan bruke Google Ads Editor – et gratis, nedlastbart program for kontoadministrasjon – for å gjøre masseendringer i søkeordene dine. Fremgangsmåten er enkel: Last ned kontoen din, gjør de aktuelle endringene og last deretter opp de reviderte kampanjene.

Google Ads API (AdWords API)

Du kan bruke Google Ads API (AdWords API) (programmeringsgrensesnitt for programmer), et verktøy utviklere kan bruke til å lage programmer som samhandler direkte med Google Ads-tjeneren. Hvis du har en stor eller kompleks konto, er det lettere å administrere kontoen på en mer effektiv måte med disse programmene.

Rediger-menyen

Du kan spare tid ved å bruke Rediger-menyen for å gjøre masseendringer i flere søkeord om gangen.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på kampanjen som inneholder søkeordene du vil endre.
  3. Klikk på Søkeord.
  4. Velg søkeordet du vil endre.
  5. Klikk på Endre-rullegardinlisten, og velg hva du vil endre.