Endre flere søkeord samtidig

Du kan gjøre masseendringer i søkeordene dine med verktøy som Google Ads Editor og Google Ads API eller via Rediger-menyen.

Google Ads Editor

Du kan bruke Google Ads Editor – et gratis program du kan laste ned og bruke til kontoadministrasjon – for å gjøre masseendringer i søkeordene dine. Fremgangsmåten er enkel: Last ned kontoen din, gjør de aktuelle endringene og last deretter opp de reviderte kampanjene.

Google Ads API

Du kan bruke Google Ads-API – et programmeringsgrensesnitt utviklere kan bruke til å lage programmer som kommuniserer direkte med Google Ads-tjeneren. Hvis du har en stor eller kompleks konto, er det lettere å administrere kontoen på en mer effektiv måte med disse programmene.

Rediger-menyen

Du kan spare tid ved å bruke Rediger-menyen for å gjøre masseendringer i flere søkeord om gangen.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på kampanjen som inneholder søkeordene du vil endre.
  3. Klikk på Søkeord.
  4. Velg søkeordet du vil endre.
  5. Klikk på Endre-rullegardinlisten, og velg hva du vil endre.