Meerdere zoekwoorden tegelijk bewerken

U kunt meerdere zoekwoorden tegelijk bewerken met behulp van tools als Google Ads Editor en Google Ads API, of via het menu Bewerken.

Google Ads Editor

Met Google Ads Editor, een gratis downloadbare app voor accountbeheer, kunt u bulksgewijs wijzigingen aanbrengen in uw zoekwoorden. Het proces is heel eenvoudig: download uw account, breng uw wijzigingen aan en upload de herziene campagnes wanneer u klaar bent.

Google Ads API

Met de tool Google Ads API (Application Programming Interface) kunnen ontwikkelaars applicaties maken die rechtstreeks samenwerken met de Google Ads-server. Als u een groot of complex account heeft, kunt u met deze apps uw account op een efficiëntere manier beheren.

Het menu Bewerken

U kunt tijd besparen door het menu Bewerken te gebruiken om meerdere bewerkingen tegelijk op verschillende zoekwoorden uit te voeren.

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op de campagne die de zoekwoorden bevat die u wilt bewerken.
  3. Klik op Zoekwoorden.
  4. Selecteer het zoekwoord dat u wilt bewerken.
  5. Klik in het dropdownmenu op Bewerken en selecteer wat u wilt bewerken.