Rediger flere søgeord på én gang

Du kan foretage ændringer af flere søgeord på én gang ved hjælp af værktøjer såsom Google Ads Editor eller Google Ads API eller ved at bruge menuen Rediger.

Google Ads Editor

Du kan foretage ændringer af flere søgeord på én gang ved hjælp af Google Ads Editor, som er et program eller en app til administration af din konto. Google Ads Editor kan downloades gratis. Processen er enkel: Download din konto, foretag ændringerne, og upload derefter dine reviderede kampagner.

Google Ads API

Du kan bruge Google Ads API, som er et værktøj, der giver udviklere mulighed for at udvikle applikationer, der interagerer direkte med Google Ads-serveren. Hvis din konto er stor eller kompleks, kan du bruge disse programmer eller apps til at administrere den mere effektivt.

Menuen Rediger

Du kan spare tid ved at bruge menuen Rediger til at foretage flere redigeringer af flere søgeord på én gang.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på den kampagne, der indeholder de søgeord, du vil redigere.
  3. Klik på Søgeord.
  4. Vælg det søgeord, du vil redigere.
  5. Klik på rullelisten Rediger, og vælg det, du vil redigere.