Editar paraules clau de manera massiva

Podeu fer canvis massius en paraules clau mitjançant eines com ara Google Ads Editor i l'API de Google Ads o bé amb el menú Modifica.

Google Ads Editor

Podeu utilitzar Google Ads Editor, una aplicació gratuïta de gestió de comptes descarregable que permet fer canvis massius a les paraules clau. El procés és senzill: baixeu el compte, feu els canvis i pengeu les campanyes revisades quan hàgiu acabat de fer-los.

API de Google Ads

Podeu utilitzar la interfície de programació d'aplicacions (API) de Google Ads, una eina que permet que els desenvolupadors creïn aplicacions que interaccionin directament amb el servidor de Google Ads. Aquestes aplicacions us permeten gestionar comptes grans o complexos de manera més eficient.

Menú Edita

Podeu estalviar temps utilitzant el menú Edita per fer diferents canvis en diverses paraules clau alhora.

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la campanya que contingui les paraules clau que vulgueu modificar.
  3. Feu clic a Paraules clau.
  4. Seleccioneu les paraules clau que vulgueu modificar.
  5. Feu clic a la llista desplegable Edita i seleccioneu què voleu modificar.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda