Zoekwoorden verwijderen

U kunt één zoekwoord of meerdere zoekwoorden uit een advertentiegroep verwijderen.

Zoekwoorden verwijderen

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Zoekwoorden in het paginamenu aan de linkerkant en vervolgens op Zoekwoorden zoeken of Display-/videozoekwoorden aan de bovenkant.
  3. Vink het vakje aan naast de zoekwoorden die u wilt verwijderen.
  4. Klik op Bewerken en selecteer Verwijderen. Klik in het dialoogvenster dat wordt geopend ook op Verwijderen.