Avainsanojen muokkaaminen

Voit yrittää parantaa avainsanojasi muuttamalla niiden hakutyyppejä, hintatarjouksia ja muita ominaisuuksia. Voit esimerkiksi korottaa tehokkaiden avainsanojen hintatarjouksia ja pienentää sellaisten avainsanojen hintatarjouksia, jotka eivät johda myyntiin. Voit kasvattaa myyntiäsi ja alentaa kustannuksiasi lisäämällä, muuttamalla tai poistamalla avainsanoja tai muuttamalla niiden hakutyyppejä, hintatarjouksia ja muita ominaisuuksia. Oletetaan esimerkiksi, että kampanjasi on ollut käynnissä jo jonkin aikaa, mutta kehitykseen liittyvä datasi osoittaa, että jotkin avainsanoistasi ovat toisia tehokkaampia.

On tärkeää muistaa, että kun muokkaat avainsanaa, poistat alkuperäisen avainsanan ja luot uuden. Myös avainsanalle kertyneet tilastotiedot nollautuvat.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten avainsanoja muokataan tai poistetaan. Voit myös perehtyä tarkemmin avainsanoihin ja avainsanojen lisäämiseen.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemman reunan sivuvalikosta Avainsanat ja klikkaa sen jälkeen ylhäältä Haku-avainsanat tai Display‑/videomainosten avainsanat.
  3. Etsi avainsana, jota haluat muokata.
    1. Voit muokata avainsanaa seuraavasti:
      1. Klikkaa avainsanan vieressä olevaa kynäkuvaketta.
      2. Tee haluamasi muutokset ja valitse Tallenna.
    2. Voit tehdä muita muutoksia seuraavasti:
      1. Valitse valintaruudut niiden avainsanojen vierestä, joita haluat muokata.
      2. Valitse Muokkaa ja valitse vaihtoehto valikosta.
      3. Jos kyseessä ei ole avainsanan keskeyttäminen, poistaminen tai ottaminen käyttöön, tee muutokset ja valitse Käytä. Jos haluat esikatsella muutokset ennen niiden käyttöönottoa, valitse Esikatselu.
  4. Valitse avainsana, jota haluat muokata.
  5. Klikkaa avattavaa Muokkaa-luetteloa ja valitse, mitä haluat muokata.
  6. Jos sinulla on Hakukampanja ja haluat valita uuden vastaavuusluokan, klikkaa avainsanan vierestä kynäkuvaketta Muokkaa.
  7. Jos haluat muuttaa hintatarjousta, klikkaa Korkein CPC ‑sarakkeessa olevan summan vierestä kynäkuvaketta Muokkaa.
Jos käytät automaattisia hintatarjouksia, hintatarjouksesi optimoidaan automaattisesti eikä Korkein CPC ‑sarakkeessa näy kynäkuvaketta.