Avainsanojen muokkaaminen

Voit yrittää parantaa avainsanojasi muuttamalla niiden vastaavuustyyppejä, hintatarjouksia ja muita ominaisuuksia. Voit esimerkiksi korottaa hyviä tuloksia tuottavien avainsanojen hintatarjouksia ja pienentää sellaisten avainsanojen hintatarjouksia, jotka eivät johda myyntiin. Voit lisätä myyntiä ja pienentää kuluja lisäämällä, muuttamalla tai poistamalla avainsanoja sekä muuttamalla niiden vastaavuustyyppejä, hintatarjouksia ja muita ominaisuuksia. Oletetaan esimerkiksi, että kampanjasi on ollut käynnissä jo jonkin aikaa, mutta tulosdatasi mukaan jotkin avainsanoistasi tuottavat muita parempia tuloksia.

On tärkeää muistaa, että kun muokkaat avainsanaa tai muutat sen vastaavuustyyppiä, poistat alkuperäisen avainsanan ja luot uuden. Voit katsoa alkuperäisen avainsanan tilastoja sisällyttämällä poistetut avainsanat mukaan suodattimien avulla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muokata tai poistaa avainsanoja. Voit myös perehtyä tarkemmin avainsanoihin ja niiden lisäämiseen.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  3. Valitse Hakuavainsanat.
  4. Etsi avainsana, jota haluat muokata.
    1. Voit muokata avainsanaa seuraavasti:
      1. Klikkaa avainsanan vieressä olevaa kynäkuvaketta.
      2. Tee haluamasi muutokset ja valitse Tallenna.
    2. Voit tehdä muita muutoksia seuraavasti:
      1. Merkitse valintaruudut muokattavien avainsanojen vierestä.
      2. Valitse Muokkaa ja valitse vaihtoehto valikosta.
      3. Jos kyseessä ei ole avainsanan keskeyttäminen, poistaminen tai ottaminen käyttöön, tee muutokset ja valitse Käytä. Jos haluat esikatsella muutokset ennen niiden käyttöönottoa, valitse Esikatselu.
  5. Valitse avainsana, jota haluat muokata.
  6. Klikkaa avattavaa Muokkaa-luetteloa ja valitse, mitä haluat muokata.
  7. Jos sinulla on Hakukampanja ja haluat valita uuden vastaavuusluokan, klikkaa avainsanan vierestä kynäkuvaketta Muokkaa.
  8. Jos haluat muuttaa hintatarjousta, klikkaa Korkein CPC ‑sarakkeessa olevan summan vierestä kynäkuvaketta Muokkaa.
Jos käytät automaattisia hintatarjouksia, hintatarjouksesi optimoidaan automaattisesti eikä Korkein CPC ‑sarakkeessa näy kynäkuvaketta.