Rediger søgeord

Du kan forsøge at gøre dine søgeord mere effektive ved at ændre matchtype, bud og en række andre ting. Du kan f.eks. hæve buddene for søgeord, der er meget effektive, og sænke buddene for søgeord, der ikke fører til konverteringer i form af salg. Du kan øge salget og reducere omkostningerne ved at tilføje, ændre eller fjerne søgeord og ved at ændre matchtype, bud osv. Det kan du eksempelvis gøre, hvis din kampagne har kørt i et stykke tid, og dine effektivitetsdata viser, at nogle af dine søgeord er mere effektive end andre.

Husk! Når du redigerer et søgeord, fjerner du det oprindelige søgeord og opretter et nyt. Desuden nulstilles de statistikker, som søgeordet har akkumuleret.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du redigerer eller fjerner søgeord. Du kan også få flere oplysninger om søgeord i almindelighed og om, hvordan du tilføjer søgeord.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Søgeord i sidemenuen til venstre, og klik derefter på Søgeord til Søgenetværket eller Søgeord til Displaynetværket/video øverst.
  3. Find det søgeord, du vil redigere.
    1. Hvis du vil redigere selve søgeordet:
      1. Klik på blyantikonet ud for ​​søgeordet.
      2. Foretag ændringerne, og klik på Gem.
    2. Hvis du vil foretage andre ændringer:
      1. Markér afkrydsningsfeltet ud for de søgeord, du vil redigere.
      2. Klik på Rediger, og vælg en af mulighederne i menuen.
      3. Hvis du vil foretage andre ændringer end at aktivere eller fjerne søgeord eller sætte dem på pause: Foretag ændringerne, og klik derefter på Anvend. Du kan også klikke på Forhåndsvisning for at se dine ændringer, inden du anvender dem.
  4. Vælg det søgeord, du vil redigere.
  5. Klik på rullelisten Rediger, og vælg det, du vil redigere.
  6. Klik på ikonet Rediger ud for søgeordet, hvis du kører en søgekampagne og vil vælge en ny matchkategori.
  7. Klik på knappen med blyanten Rediger ud for beløbet i kolonnen "Maks. CPC", hvis du vil ændre buddet.
Hvis du bruger automatisk budgivning, optimeres dine bud automatisk, og knappen med blyanten vises ikke ud for kolonnen "Maks. CPC".