Tilføj søgeord

Du kan tilføje de rigtige søgeord, så du kan vise dine annoncer til de relevante kunder på det ønskede tidspunkt.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du føjer søgeord til dine annoncegrupper til søge-, display- og videokampagner. Få flere oplysninger om søgeord i kampagner på Søgenetværket.

På denne side kan du læse om følgende:

Vælg matchtyper til søgeord i søgekampagner

Når du føjer et søgeord til annoncegrupper for søgekampagner, kan du vælge den ønskede matchtype ved at angive søgeordet i ét af følgende formater:

• For at bruge bredt match, skal du angive søgeord uden formatering (eksempelvis damehatte)
  • For at bruge sætningsmatch, skal du angive søgeord i anførselstegn (eksempelvis "damehatte")
  • For at bruge eksakt match, skal du angive søgeord i parentes (eksempelvis [damehatte]).

Ved at kombinere bredt match og Smart Bidding kan du øge antallet af relevante forespørgsler, samtidig med at du når dine mål. Få flere oplysninger om, hvordan du skaber bedre resultater i dine Smart Bidding-kampagner med bredt match.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Fremgangsmåden ved tilføjelse af søgeord til din annoncegruppe varierer afhængigt af din kampagnetype. Hvis du er i tvivl om, hvilken kampagnetype du bruger, kan du se øverst på kampagnesiden i Google Ads. Her ser du kampagnetypen, kampagnestatus og gennemsnitligt dagligt budget.

Bemærk! Du kan tilføje op til 10 ord i et søgeord. Få grundlæggende tips til, hvordan du opretter en søgeordsliste.

Føj søgeord til søgekampagner

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgeord til Søgenetværket.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Søg efter din kampagne efter navn eller kampagne-id i vinduet "Vælg en annoncegruppe".
  6. Når du har valgt en kampagne, skal du vælge den annoncegruppe, som du vil føje dine søgeord til.
  7. Du kan tilføje søgeord på én af følgende måder:
    • Angiv eller indsæt søgeord (ét pr. linje). Du kan vælge en matchtype for hvert søgeord ved at tilføje det i ét af følgende formater.
      • Hvis du ønsker bredt match, skal du angive søgeord uden formatering (eksempelvis damehatte).
      • Hvis du ønsker sætningsmatch, skal du angive søgeord i anførselstegn (eksempelvis "damehatte").
      • Hvis du ønsker eksakt match, skal du angive søgeord i parentes (eksempelvis [damehatte]).
    • Få forslag til søgeord. Når du har valgt en annoncegruppe, får du til højre vist forslag til søgeord, der kan være relevante for din annoncegruppe. Du kan også angive et relateret website og dit produkt eller din ydelse. Klik på plustegnet ud for de søgeord, du vil føje til din annoncegruppe. Du kan ændre matchtyperne, efter at du har tilføjet søgeordene.
  8. Klik på Gem.

Føj søgeord til kampagner på Displaynetværket og videokampagner

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  3. Klik på Indhold.
  4. Klik på fanen Display-/videosøgeord på siden "Indhold".
  5. Klik på plusknappen .
  6. Søg efter din kampagne efter navn eller kampagne-id i vinduet "Vælg en annoncegruppe".
  7. Når du har valgt en kampagne, skal du vælge den annoncegruppe, som du vil føje dine søgeord til.
  8. Du kan tilføje søgeord på én af følgende måder:
    • Angiv eller indsæt søgeord (ét pr. linje).
    • Få forslag til søgeord. Når du har valgt en annoncegruppe, får du til højre vist forslag til søgeord, der kan være relevante for din annoncegruppe. Du kan også angive et relateret website og dit produkt eller din ydelse. Klik på plustegnet ud for ​søgeord, du vil føje til din annoncegruppe.
  9. Vælg enten "Målgruppe" eller "Indhold" for din søgeordsindstilling.
  10. Klik på Gem.

Relaterede links