Tietoja uudelleenmarkkinointiluetteloiden yhteensopivuudesta

Uudelleenmarkkinointiluetteloiden avulla voit näyttää mainoksia ihmisille, jotka ovat olleet vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa. Mainokset voidaan näin kohdistaa asiakkaille, jotka saattavat olla erittäin kiinnostuneita tuotteistasi ja palveluistasi. He ovat esimerkiksi voineet käydä verkkosivustollasi, ladata sovelluksesi tai katsoa YouTube-videoitasi. Google Adsissa uudelleenmarkkinointiluetteloita voidaan luoda paitsi monien eri datalähteiden myös potentiaalisten asiakkaiden erilaisten käyttäytymistapojen perusteella.

Lue lisätietoja erilaisista uudelleenmarkkinointitavoista, jotka ovat käytettävissä Google Adsissa.

Uudelleenmarkkinointiluettelolla tavoitettavien ihmisten määrään vaikuttaa merkittävästi se, missä mainoksia on tarkoitus näyttää. Tässä artikkelissa kerrotaan, mistä tämä johtuu ja mitkä uudelleenmarkkinointiluettelot ovat yhteensopivia.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Jos uudelleenmarkkinointi ei ole sinulle entuudestaan tuttua, lue ensin lisätietoja uudelleenmarkkinoinnin toimintaperiaatteesta. Saat ohjeita uudelleenmarkkinointikampanjan määrittämiseen sekä käsityksen siitä, kuinka luetteloita luodaan.

Luettelosi ei välttämättä aina ole kelvollinen tai yhteensopiva kampanjasi kanssa. Jos uudelleenmarkkinointiluettelo ei toimi kampanjassa, se voi johtua seuraavista syistä:

1. Luettelossa ei ole riittävästi kävijöitä tai käyttäjiä siinä verkostossa, joka kampanja-asetuksistasi on valittu. Lue lisää luettelojen koosta.
  2. Luettelotyyppi ei ole yhteensopiva kampanja-asetuksistasi valitun verkoston kanssa. Alla on lisätietoja luettelotyyppien yhteensopivuudesta.

Luettelotyyppien yhteensopivuus

Uudelleenmarkkinointiluettelot ryhmitellään luettelotyypeiksi datan lähteen mukaan. Yleisin luettelotyyppi on Sivustolla käyneet, jossa kävijöitä lisätään luetteloon verkkosivustollesi sijoitetun tagin perusteella. Alla on tietoja luettelo- ja mainostyyppien välisestä yhteensopivuudesta. Muista kuitenkin, että kokovaatimuksia on noudatettava.

Luettelotyyppi

Luetteloiden yhteensopivuus

Hakuverkosto YouTube Display-verkosto Display-verkosto (vain Gmail)
Sivustolla käyneet
YouTuben käyttäjät
Sovelluksen käyttäjät
Asiakasluettelo

Samankaltainen yleisö ‑uudelleenmarkkinointiluetteloiden yhteensopivuus määräytyy lähdeluettelon mukaan.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Mallien käyttäminen verkkosivuston uudelleenmarkkinointiluetteloissa
Tietoja hakumainosten uudelleenmarkkinointiluetteloista
Tietoja asiakaskohdistuksesta