Opprett en Smart-kampanje

Du kan komme i gang med Smart-kampanjer på noen få minutter. Etter den innledende oppsettsprosessen administrerer Google Ads kampanjen din automatisk for deg.

Når kunder søker etter bedrifter som din på Google, vises annonsen din i søkeresultatene. På Google Maps vises annonsen din direkte på kartet eller nedenfor søkeresultatene. Du kan også velge å ta med bedriftsadressen din og telefonnummeret ditt i annonsen. Du betaler bare når noen klikker på annonsen din, og du kan når som helst gjøre endringer i eller avslutte annonseringen.

Når nye annonsører registrerer seg for Google Ads, er standard kampanjetype en Smart-kampanje i Smartmodus.

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kan opprette Smart-kampanjer i Google Ads.

Før du begynner

Gjør deg kjent med Smart-kampanjer.

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du registrere deg for en konto.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på «Opprett en ny kampanje» i «Kampanjer»-oversikten.
  3. Følg den trinnvise veiledningen i hvordan du oppretter kampanjer.

Link til beslektet innhold