Opprett en Smart-kampanje

Hvis du administrerer en bedrift, er dette i seg selv en fulltidsjobb, men annonsering av bedriften på nettet kan være nokså enkelt. Vi har utviklet Smart-kampanjene for å gjøre annonsering av bedrifter enkelt som bare det.

Du kan komme i gang med Smart-kampanjer på noen få minutter. Du må bare skrive annonseteksten for bedriften din, fastsette et budsjett, informere oss om produktet eller tjenesten som tilbys, og oppgi en liste over relaterte søkeuttrykk. Etter den innledende oppsettsprosessen administrerer Google Ads annonsene dine automatisk for deg.

Når kunder søker på Google etter produkter eller tjenester relatert til søkeuttrykkene dine, kan annonsen din vises ovenfor eller nedenfor søkeresultatene. På Google Maps kan annonsen din vises rett ovenfor kartet eller nedenfor søkeresultatene. Du kan også velge å ta med bedriftsadressen din og telefonnummeret ditt i annonsen. Du betaler bare når noen klikker på annonsen, og i Kampanjer-oversikten kan du når som helst gjøre endringer i eller avslutte annonseringen.

Når nye annonsører registrerer seg for Google Ads, er standard kampanjetype en Smart-kampanje.

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kan opprette Smart-kampanjer i Google Ads.

Før du begynner

Pass på at du gjør deg kjent med Smart-kampanjer.

Veiledning

Det er bare i nettversjonen av Google Ads du kan opprette Smart-kampanjer.
  1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Ny kampanje i «Kampanjer»-oversikten.
  3. Følg den trinnvise veiledningen til å opprette kampanjer.