Een slimme campagne maken

U kunt al binnen enkele minuten aan de slag met slimme campagnes. Na de eerste configuratie beheert Google Ads de campagne automatisch.

Als klanten op Google naar bedrijven zoals dat van u zoeken, wordt uw advertentie weergegeven in de zoekresultaten. Op Google Maps wordt uw advertentie rechtstreeks op de kaart of onder de zoekresultaten weergegeven. U heeft ook de mogelijkheid het adres en het telefoonnummer van uw bedrijf in de advertentie op te nemen. U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en u kunt de advertentie op elk gewenst moment bewerken of annuleren.

Als nieuwe adverteerders zich aanmelden voor Google Ads, is het standaard campagnetype een slimme campagne in de slimme modus.

In dit artikel leest u hoe u een slimme campagne in Google Ads kunt instellen.

Voordat u begint

Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met slimme campagnes.

Controleer of u zich heeft aangemeld voor een account als u dat nog niet heeft gedaan.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het overzicht 'Campagnes' op 'Nieuwe campagne maken'.
  3. Volg de stapsgewijze instructies om een campagne te maken.