Een slimme campagne maken

U kunt al binnen enkele minuten aan de slag met slimme campagnes. Na de eerste configuratie beheert Google Ads de campagne automatisch.

Als klanten op Google naar bedrijven zoals dat van u zoeken, wordt uw advertentie weergegeven in de zoekresultaten. Op Google Maps wordt uw advertentie rechtstreeks op de kaart of onder de zoekresultaten weergegeven. U heeft ook de mogelijkheid het adres en het telefoonnummer van uw bedrijf in de advertentie op te nemen. U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en u kunt de advertentie op elk gewenst moment bewerken of annuleren.

Als nieuwe adverteerders zich aanmelden voor Google Ads, is het standaard campagnetype een slimme campagne in de slimme modus.

Voordat u begint

Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met slimme campagnes.

Controleer of u zich heeft aangemeld voor een account als u dat nog niet heeft gedaan.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik bovenaan onder 'Alle slimme campagnes' op de knop + Nieuwe campagne.
  3. Volg de stapsgewijze instructies om een campagne te maken.