Tilgængelighed – lande og sprog

Smart-kampagner er standardkampagnetypen for nye Google Ads-brugere i alle lande, hvor Google Ads er tilgængelig. Få flere oplysninger om landebegrænsninger for Google Ads.

Grænsefladen til Smart-kampagner er tilgængelig på 44 sprog. Du finder listen her.

Bemærk! Disse sprog er anderledes end dem, du kan skrive dine annoncer på. Se den komplette liste over sprog, du kan skrive annoncer på, ved at klikke på Rediger på kortet "Søgeordstemaer". Her finder du en rullemenu med de tilgængelige annoncesprog.

Relateret link

Om Smart-kampagner