Om rapporterede opkald

Spørger du ofte kunderne "Hvordan hørte du om os?" Rapporterede opkald giver dig mulighed for at se, hvor mange telefonopkald du har fået via din Smart-kampagne.

Bemærk! Der skal angives Google-viderestillingsnumre for nye Smart-kampagner med et tilknyttet telefonnummer i alle de lande, hvor funktionen er tilgængelig. Se en komplet liste over de lande, der understøtter Google-viderestillingsnummer. I disse lande vises opkaldsmetrics som rapporterede opkald.

Hvis du annoncerer i et land, der ikke understøtter Google-viderestillingsnumre, er rapporterede opkald ikke tilgængelige. I dette tilfælde vises opkaldsmetrics som opkaldsklik, ikke rapporterede opkald. Få flere oplysninger om opkaldsklik

Sådan fungerer rapporterede opkald

Der vises metrics for rapporterede opkald i kontrolpanelet for din Smart-kampagne, hvis det telefonnummer, der er føjet til din Smart-kampagne, har fået tildelt et Google-viderestillingsnummer. Rapporterede opkald giver dig større indsigt i, hvor effektiv din annoncering er, da du kan se, hvor mange opkald du har fået via din Smart-kampagne.

Når din Smart-kampagne er aktiv, vises der et unikt Google-viderestillingsnummer i dine annoncer. Brugerne ser dette telefonnummer i stedet for virksomhedens telefonnummer, og opkald til dette telefonnummer viderestilles til dig. Se, hvordan du finder og løser problemer vedrørende rapporterede opkald

Når du modtager et opkald via din annonce, høres følgende besked: "Kundeopkald via Google Ads". Du er dermed ikke i tvivl om, at der er tale om et opkald via din annonce.

Med Google-viderestillingsnummer får du også vigtige oplysninger om opkaldene, bl.a. opkaldets varighed, det land, der er knyttet til telefonnummeret på den, der ringer, og i de fleste tilfælde områdenummeret for den, der ringer. Når det er muligt, viser rapporterede opkald også hele det nummer, der kan ringes tilbage på, for opkald, der er længere end 15 sekunder.

Google-viderestillingsnummeret kan vises i annoncer på enten computere eller mobilenheder. Rapporterede opkald fungerer ikke med de annoncer, der vises i Google Maps, og telefonnummeret til virksomheden ændres derfor ikke i Google Maps-annoncer.

Bemærk! Rapporterede opkald ændrer ikke, hvor ofte eller hvornår din annonce bliver vist på Google.

Sådan konfigurerer du rapporterede opkald

Hvis du vælger "opkald" som et kampagnemål, skal du angive et telefonnummer, hvor du ønsker at modtage opkald fra dine annoncer. Med alle andre kampagnemål er det valgfrit, om du vil have en opkaldsfunktion i dine annoncer.

Du kan til enhver tid tilføje eller redigere det telefonnummer, hvor du modtager opkald fra din annonce:

1. Find den kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på Rediger på kortet "Annoncetekst, billeder og landingsside".
  3. Klik på fanen Virksomhedsoplysninger.
  4. Sørg for, at du har markeret afkrydsningsfeltet Vis en opkaldsknap i annoncen.
  5. Klik på redigeringsikonet (blyanten), og angiv dit telefonnummer.
  6. Klik på Gem.

Pris

Du betaler kun for annonceklik og opkald til din virksomhed via dine annoncer. Dine omkostninger varierer muligvis fra dag til dag, men du debiteres aldrig mere end dit maksimale månedlige budget.

Hvis du modtager spam eller uønskede opkald, kan du få flere oplysninger om uønskede opkald.

Fordele ved rapporterede opkald

Rapporterede opkald er effektive, hvis du vil vide, hvor ofte dine kunder kontakter dig pr. telefon efter at have set din annonce. Du får flere oplysninger om, hvordan kunderne interagerer med din annonce, og dermed et bedre overblik over den værdi, som Smart-kampagner tilfører din virksomhed.