Konfigurer bekræftede opkald

Bekræftede opkald er det antal fuldførte opkald fra din annonce, der er sporet via et viderestillingsnummer. Når du besvarer et indgående opkald fra din annonce, tæller det som et bekræftet opkald. Bekræftede opkald omfatter opkald, der er kommet igennem til din virksomhed, mistede opkald og opkald, der er blevet viderestillet til telefonsvarer. Du kan også få oplysninger om, hvornår opkaldet blev foretaget, hvor længe samtalen varede, og hvor der blev ringet fra.

Sådan konfigurerer du bekræftede opkald efter at have oprettet en annonce

Du kan kun konfigurere bekræftede opkald i webversionen af ​​Google Ads.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner.
  3. Find kortet for din kampagne i oversigten "Kampagner", og klik derefter på Oplysninger.
  4. Rul ned til kortet "Opkaldsklik" i kampagneoplysningerne.
  5. Find beskrivelsen af, hvordan du konfigurerer avancerede opkaldsmetrics, på kortet "Opkaldsklik".
  6. Klik på Prøv det.

Hvis du endnu ikke har føjet et telefonnummer til din annonce, kan du konfigurere bekræftede opkald på denne måde:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner.
  3. Find kortet for din kampagne i oversigten "Kampagner", klik på menuen med tre prikker, og vælg Rediger telefonnummer.
  4. Angiv dit telefonnummer i dialogboksen "Opkaldsindstillinger".
  5. Markér afkrydsningsfeltet Slå bekræftede opkald til, og klik på Gem.

Hvis du allerede har tilføjet et telefonnummer, men endnu ikke har tilvalgt bekræftede opkald, kan du konfigurere bekræftede opkald på denne måde:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner.
  3. Find kortet for din kampagne i oversigten "Kampagner", klik på menuen med tre prikker, og vælg Opkaldsindstillinger.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Slå bekræftede opkald til, og klik på Gem i dialogboksen "Opkaldsindstillinger".
PRØV DET NU

Viderestillingsnummer

Hvis du bruger opkaldsrapportering i forbindelse med din annonce, tildeles annoncen et Google-viderestillingsnummer. Google-viderestillingsnummeret vises kun i annoncerne i din Smart-kampagne, når de bliver vist i enten computer- eller mobilversionen af Google Søgning. Du kan ikke se viderestillingsnummeret på din konto.

Hvis din virksomhed bruger funktionen "Vis nummer", vises telefonnummeret på den, der ringer op som normalt, også selvom opkaldet viderestilles via dit viderestillingsnummer.

Sådan fungerer Google-viderestillingsnumre

Google-viderestillingsnumre tildeles dynamisk, og de kan blive ændret eller tildelt til andre (efter en periode, hvor de ikke har været i brug). Vi tildeler et gratisnummer eller lokalnummer ud fra formatet for det nummer, du har angivet for din virksomhed. Google-viderestillingsnummerets format kan variere afhængigt af virksomhedsadresse og tilgængelige telefonnumre. Lokalnumre tildeles så vidt muligt samme område- eller forvalgsnummer som din virksomheds nummer. Ellers benyttes der et lokalt forvalgsnummer for dit geografiske område.

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. I nogle tilfælde er lokale Google-viderestillingsnumre muligvis ikke tilgængelige. I så fald vises der i stedet et afgiftsfrit Google-viderestillingsnummer (gratisnummer) i annoncen.

Da dit Google-viderestillingsnummer kan blive ændret og kun er beregnet til at spore opkald fra dine Smart-kampagner, må du ikke offentliggøre nummeret på dit website eller i forbindelse med andre former for annoncering.