Een slimme campagne onderbreken of hervatten

U kunt uw campagne op elk gewenst moment onderbreken. De campagne genereert dan geen kosten meer. Wel kunt u nog een factuur krijgen voor kosten die zijn gegenereerd toen de campagne actief was. U kunt de campagne hervatten wanneer u wilt.

Voordat u begint

Zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met slimme campagnes.

Instructies

1. Klik op de naam van de slimme campagne die u wilt bewerken.
  2. Klik onder de campagnenaam op de status van de campagne. Klik vervolgens op Campagne onderbreken.
    Opmerking: U kunt de campagne hervatten door opnieuw op deze knop te klikken.
  3. Klik ter bevestiging op Campagne onderbreken.