Een slimme campagne onderbreken

U kunt uw advertentie op elk gewenst moment onderbreken. Deze genereert dan geen kosten meer. Wanneer de weergave van uw advertentie wordt hervat, ontvangt u weer een factuur.

Voordat u begint

Zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met slimme campagnes.

Instructies

1. Klik op de naam van de slimme campagne die u wilt bewerken.
  2. Klik onder de naam van uw campagne op de status van de campagne. Klik vervolgens op Campagne onderbreken.
    Opmerking: U kunt de campagne weer inschakelen door nogmaals op deze knop te klikken.