Een slimme campagne onderbreken of hervatten

Er zijn 2 manieren om een campagne te onderbreken: Voor onbepaalde tijd en tijdelijk.

• Kies Tijdelijk om uw campagne automatisch te hervatten na een geplande onderbrekingsperiode. Dat kan nuttig zijn voor seizoensgebonden bedrijven.
  • Kies 'Definitief of totdat ik de campagne hervat' om uw campagne voor onbepaalde tijd te onderbreken. U kunt een campagne altijd handmatig hervatten.

De campagne genereert dan geen kosten meer. Wel kunt u nog een factuur krijgen voor kosten die zijn gegenereerd toen de campagne actief was.

Voordat u begint

Zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met slimme campagnes.

Instructies

1. Klik op de naam van de slimme campagne die u wilt bewerken.
  2. Klik onder de campagnenaam op de status van de campagne. Klik dan op Campagne onderbreken.
  3. Klik ter bevestiging op Campagne onderbreken.
  4. Kies hoelang u de campagne wilt onderbreken.
    • Klik op Definitief of totdat ik de campagne hervat om de campagne voor onbepaalde tijd te onderbreken en handmatig te hervatten.
    • Klik op Tijdelijk om een schema in te stellen om de campagne automatisch te onderbreken en te hervatten.
  5. Als u Tijdelijk kiest, selecteert u de datums in de kalender waarop u de campagne wilt onderbreken en hervatten.
    • Opmerking: U kunt de hervattingsdatum van de campagne wijzigen of de campagne voor onbepaalde tijd onderbreken door op Bewerken te klikken onder de naam van de campagne in het campagnedashboard.
  6. Klik op Onderbreken.
Opmerking: U kunt uw campagne op elk gewenst moment hervatten via het campagnedashboard. Selecteer het dropdownmenu Onderbroken onder de naam van uw campagne en selecteer Campagne hervatten.