Externe bureaus en Google Ads

Voor Google Express-campagnes wordt er met een paar bedrijven samengewerkt die adverteerders helpen online advertentiecampagnes op te zetten, en ondersteuning en services bieden. Als u samen met een professional uw exprescampagnes wilt beheren, heeft u misschien interesse in meer informatie over Google Partners.

Wat zijn Google Partners?

Google Partners zijn geen werknemers van Google. Het zijn professionals op het gebied van online marketing, bureaus en zoekmachinemarketeers (SEM's) door Google zijn gecertificeerd Google Ads-accounts te beheren. Ze moeten een grondige kennis van online adverteren via Google kunnen aantonen om gecertificeerd te worden. Hiervoor dienen ze examens te behalen en te voldoen aan al onze kwalificatierichtlijnen.

Gerelateerde link