Om Smart-kampanjer

Välkommen till Smart-kampanjer! Genom att dela med dig av dina kommentarer till oss kan du vara med och utforma framtidens Google Ads.

Fördelar

• Skapa en onlineannons snabbt och enkelt.
  • Betala bara när användare klickar på din annons.
  • Skaffa fler kunder till din webbplats eller företagsuppgift på Google Maps.
  • Minimal löpande hantering behövs. Google Ads visar annonserna åt dig.
  • Nå kunder på stationära datorer och mobila enheter (till exempel mobiltelefoner och surfplattor).
  • Se hur effektiva dina annonser är i översikten.

Tillgängliga funktioner

Detta är några av de viktigaste funktionerna i Smart-kampanjer:

Tillgänglig funktion Resultat
Översikten Kampanjer Detta är ditt kontos bas. Där hittar du information om ditt resultat som genereras av Google.
Viktiga kontoaviseringar Viktiga meddelanden om din kampanj, faktureringsproblem och annat
Verifierade samtal Visar hur många samtal du får från kampanjen samt antal klick
Kartåtgärder Hjälper dig att spåra hur många gånger någon har sett din annons och sedan klickat på företagets kartnål på Google Maps eller fått vägbeskrivningar till ditt företag
Spåra åtgärder på din webbplats med Google Analytics Mäter hur väl din webbplats uppfyller dina förväntningar
Schemaläggning för annonser Välj vilka veckodagar och tider på dygnet som din annons ska visas.

Skicka feedback till oss

Vi vill gärna veta vad som fungerar bra i Google Ads och vad som kan bli bättre. Du kan dela med dig av dina synpunkter genom att klicka på ikonen med tre punkter högst upp till höger i ditt konto. Klicka sedan på Lämna feedback.

Relaterad länk