Om Smart-kampagner

Velkommen til Smart-kampagner! Ved at give vores team feedback kan du være med til at skabe fremtidens Google Ads.

Fordele

• Du kan hurtigt og nemt oprette en onlineannonce.
  • Du betaler kun, når folk klikker på din annonce.
  • Du får mulighed for at tiltrække flere kunder til dit website eller din Google Maps-fortegnelse.
  • Der er kun minimal løbende administration Google Ads kører dine annoncer for dig.
  • Du kan nå ud til potentielle kunder på både computere og mobilenheder (f.eks. mobiltelefoner og tablets).
  • Du kan gennemgå dine annoncers effektivitet via dit betjeningspanel.

Tilgængelige funktioner

Dette er nogle af de vigtigste funktioner, der i øjeblikket er tilgængelige i Smart-kampagner.

Tilgængelig funktion Beskrivelse
Oversigten "Kampagner" Dette er din kontos "base", og her kan du finde Google-genereret indsigt vedrørende din effektivitet.
Vigtige kontounderretninger Vigtige underretninger om din kampagne, faktureringsproblemer osv.
Bekræftede opkald Her kan du se, hvor mange opkald (og klik) du har opnået via din kampagne.
Korthandlinger Her kan du se, hvor mange gange folk har set din annonce og derefter klikket på din virksomheds markør på Google Maps eller fået en rutevejledning til din virksomhed.
Spor handlinger på dit website med Google Analytics Her kan du måle, i hvor høj grad dit website lever op til dine forretningsmæssige forventninger.
Annonceplanlægning Vælg de ugedage og de tidspunkter på dagen, hvor din annonce skal vises.

Send os feedback

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes godt om i Google Ads, og hvor der efter din mening er plads til forbedringer. Hvis du vil give os feedback, skal du klikke på ikonet med tre prikker øverst til højre på din konto og derefter klikke på Giv feedback.

Relateret link