Sobre els objectius de campanya a Google Ads

Els objectius us ajuden a prendre decisions a l'hora de crear una campanya a Google Ads, ja que us indiquen les funcions que s'han dissenyat específicament perquè la vostra campanya tingui bons resultats. Quan creeu una campanya, podeu seleccionar un objectiu, que heu de fer coincidir amb allò que vulgueu aconseguir de la vostra campanya (per exemple, vendes o trànsit al lloc web). Després de seleccionar un objectiu, veureu opcions de configuració i funcions recomanades i rellevants que us ajudaran a obtenir els resultats que considereu més importants per a la vostra empresa.

En aquest article s'explica com funcionen els objectius i es defineix què pot fer cada objectiu per ajudar-vos a millorar el rendiment de les vostres campanyes.

Nota: quan creeu una campanya de Google Ads, és possible que se us demani que en seleccioneu els objectius abans que el tipus.

Com funcionen els objectius

En crear una campanya, seleccioneu un objectiu d'acord amb el propòsit empresarial més important que vulgueu aconseguir amb la campanya.

Per exemple, si voleu que els usuaris visitin el vostre lloc web després de veure els vostres anuncis, seleccioneu l'objectiu "Trànsit al lloc web". A mesura que configureu la campanya després de seleccionar l'objectiu, veureu opcions de configuració i funcions recomanades que us ajudaran a generar visites al vostre lloc web.

Podeu afegir o treure un objectiu en qualsevol moment. Si voleu, també podeu optar per no utilitzar un objectiu i crear la campanya sense veure les recomanacions de l'objectiu. Per veure més informació sobre els tipus d'objectiu i algunes de les funcions destacades que recomanen, col·loqueu el cursor sobre un objectiu.

Un cop hàgiu seleccionat els objectius de la campanya, podeu seleccionar-ne el tipus, que determina on veuen els clients els anuncis, així com la configuració i les opcions que teniu disponibles. Un cop hàgiu especificat el tipus de campanya, podeu seleccionar les xarxes en què voleu que es mostrin els anuncis.

Obteniu més informació sobre els formats d'anunci.

Crear una campanya amb objectius

Objectius per a les campanyes de la Xarxa de Cerca

Objectiu Quan s'utilitza Tipus de funcions
Vendes
  • Per aconseguir més vendes o conversions en línia, en l'aplicació, per telèfon o a la botiga.
  • Per interactuar amb els clients que ja han contactat amb la vostra empresa o que estan a punt de prendre una decisió de compra.
Funcions que inicien el procés de compra o de conversió, com ara les estratègies d'oferta dirigides a generar clics, les extensions i els anuncis que es mostren a clients potencials mentre consulten llocs web, vídeos i aplicacions que col·laboren amb Google.
Contactes
  • Per animar els clients rellevants a mostrar interès en els vostres productes o serveis subscrivint-se a un butlletí d'informació o proporcionant la seva informació de contacte.
Funcions que inicien el procés de conversió, com ara la segmentació per públic, les extensions i els anuncis que es mostren als usuaris mentre consulten llocs web, vídeos i aplicacions que col·laboren amb Google.
Trànsit al lloc web
  • Per dirigir clients potencials al vostre lloc web.
Funcions per ajudar els clients que fan cerques a trobar opcions de productes potencials, com ara anuncis amb títols rellevants i generats dinàmicament, extensions i estratègies d'oferta que us permeten augmentar les visites al vostre lloc web.

Objectius per a les campanyes de la Xarxa de Display

Objectiu Quan s'utilitza Tipus de funcions
Vendes
  • Per aconseguir més vendes o conversions de clients que estiguin disposats a dur a terme una acció.
  • Per interactuar amb els clients que ja han contactat amb la vostra empresa o que estan a punt de prendre una decisió de compra.
Funcions que inicien el procés de compra o conversió, com ara els anuncis de gran impacte visual, les ofertes automàtiques i la segmentació, i altres funcions que us ajuden a arribar als usuaris que naveguen activament, fan cerques o comparen els productes i serveis que oferiu.
Contactes
  • Per animar els clients rellevants a mostrar interès en els vostres productes o serveis subscrivint-se a un butlletí d'informació o proporcionant la seva informació de contacte.
Funcions que inicien el procés de conversió, com ara les ofertes automàtiques i la segmentació, els anuncis de gran impacte visual, o altres funcions que us ajuden a recopilar adreces electròniques, subscripcions a butlletins d'informació o altra informació de contacte rellevant dels usuaris interessats en la vostra empresa.
Trànsit al lloc web
  • Per dirigir clients potencials al vostre lloc web.
Funcions, com ara les ofertes automàtiques, la segmentació i la creació d'anuncis, que permeten als clients que fan cerques trobar productes que els podrien interessar, així com funcions que us poden ajudar a crear una llista de visitants amb qui podeu tornar a connectar més endavant.
Notorietat de marca i abast
  • Per incrementar la notorietat dels vostres productes o serveis.
  • Per presentar als clients el que oferiu quan llanceu un producte nou o quan expandiu el negoci en una zona nova.
Funcions que us ajuden a potenciar el reconeixement de la vostra marca, com ara anuncis atractius visualment, estratègies d'oferta que generen visualitzacions, i altres funcions que ajuden a atraure clients nous i captar la seva atenció.

Objectius per a les campanyes de Shopping

Objectiu Quan s'utilitza
Vendes
  • Per aconseguir més vendes o conversions en línia, en l'aplicació, per telèfon o a la botiga.
  • Per interactuar amb els clients que ja han contactat amb la vostra empresa o que estan a punt de prendre una decisió de compra.
Contactes
  • Per animar els clients rellevants a mostrar interès en els vostres productes o serveis subscrivint-se a un butlletí d'informació o proporcionant la seva informació de contacte.
Trànsit al lloc web
  • Per dirigir clients potencials al vostre lloc web.

Objectius per a les campanyes de vídeo

Objectiu Quan s'utilitza
Vendes
  • Per aconseguir més vendes o conversions de clients que estiguin disposats a dur a terme una acció.
  • Per interaccionar amb els clients que ja han contactat amb la vostra empresa o que estan a punt de prendre decisions de compra.
Contactes
  • Per animar els clients rellevants a mostrar interès en els vostres productes o serveis subscrivint-se a un butlletí d'informació o proporcionant la seva informació de contacte.
Trànsit al lloc web
  • Per dirigir clients potencials al vostre lloc web.
Consideració de la marca i del producte
  • Per animar els clients potencials que cerquen o compren productes a tenir en compte la vostra marca i els vostres productes.
  • Per interaccionar amb els usuaris que han mostrat interès en la vostra marca.
  • Per animar els usuaris a tenir en compte la vostra marca i els vostres productes en el futur.
Notorietat de la marca i abast
  • Per arribar a un públic ampli i, a la vegada, utilitzar la marca de manera eficaç.
  • Per augmentar la notorietat entre els públics rellevants.
  • Per utilitzar diversos formats d'anunci pensats perquè els usuaris reconeguin la vostra marca.

Objectius per a les campanyes d'aplicacions

Objectiu Quan s'utilitza
Promoció d'aplicació
  • Genereu instal·lacions d'aplicacions i interaccions amb una campanya automàtica que mostra anuncis a les Xarxes de Cerca i de Display de Google, a Google Play, en altres aplicacions i a YouTube.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament

true
Utilitzeu Google Analytics per obtenir millors resultats empresarials.

Podeu publicar millors campanyes de Google Ads amb Google Analytics. Utilitzeu Google Analytics per generar més accions importants per a la vostra empresa.

Registreu-vos de franc