Rediger eller fjern lister med negative søgeord permanent

I denne artikel kan du læse, hvordan du redigerer eller fjerner lister med negative søgeord permanent

Husk! Hvis du vil fjerne en liste med negative søgeord, kan du ikke gøre det, hvis den i øjeblikket bruges af mindst én kampagne. Det er en god idé at fjerne listen med negative søgeord fra alle kampagner, der bruger den, inden du fjerner listen permanent.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Du kan til enhver tid føje søgeord til en liste med negative søgeord eller redigere eller fjerne søgeord på listen. Sådan gør du:

1. Log ind på din AdWords-konto.

2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Klik på linket Delt samling i navigationssøjlen til venstre.
  4. Klik på Negative søgeord for kampagne og derefter på navnet på den liste, du vil redigere.
  5. Nu får du vist din liste over negative søgeord. Du kan:
    • Klikke på + Tilføj for at tilføje et nyt søgeord.
    • Redigere et eksisterende søgeord ved at markere afkrydsningsfeltet ud for ordet og klikke på Rediger
    • Fjerne et eksisterende søgeord ved at markere afkrydsningsfeltet ud for ordet og klikke på Fjern.

Husk!

De ændringer, du foretager på listen, vil blive afspejlet i alle kampagner, der bruger den pågældende liste med negative søgeord.

Prøv det