Fjern lister med negative søgeord fra kampagner

Du kan når som helst fjerne en liste med negative søgeord fra kampagner.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du fjerner en liste med negative søgeord fra en kampagne. Før du går i gang, kan du læse artiklen Om lister med negative søgeord.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Du kan fjerne en liste med negative søgeord fra én kampagne ad gangen.

1. Klik på fanen Kampagner.
  2. Klik på den kampagne, som du vil fjerne listen over negative søgeord fra.
  3. Klik på fanen Søgeord.
  4. Klik på Negative søgeord.
  5. Klik på Lister til højre i tabellen "Kampagneniveau".
  6. Marker afkrydsningsfeltet ud for listen over søgeord, du vil fjerne.
  7. Klik på Fjern.

Sådan fjerner du en liste med negative søgeord fra alle kampagner, der bruger den:

1. Klik på fanen Kampagner.
  2. Klik på linket Delt samling i venstre navigationslinje.
  3. Klik på Negative søgeord for kampagne, og klik derefter på den liste, du vil fjerne.
  4. Rul ned til kampagnetabellen, og vælg afkrydsningsfeltet ud for hver kampagne, som deler denne liste. Klik derefter på Fjern liste fra valgte for at fjerne listen fra alle de kampagner, der deler den.
  5. Klik på Negative søgeord for kampagne i venstre navigationslinje, og markér afkrydsningsfeltet ud for den liste, du vil fjerne.
  6. Klik på Fjern.

Prøv det nu