Fjern lister med negative søgeord fra kampagner

Du kan når som helst fjerne en liste med negative søgeord fra kampagner.

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du fjerner en liste med negative søgeord fra en kampagne. Før du går i gang, kan du læse artiklen Om lister med negative søgeord.

Vejledning

Sådan fjerner du en liste med negative søgeord fra en kampagne:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Søgeord på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Negative søgeord. Du får vist en liste over alle dine negative søgeord og lister med negative søgeord. Alle negative søgeord eller lister med negative søgeord vises i kolonnen Føjet til for en kampagne, der bruger den pågældende liste eller det pågældende søgeord.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den liste med negative søgeord, der vises sammen med den kampagne, du ønsker at fjerne listen fra.
  5. Klik på Fjern.