Negatiivisten avainsanojen luetteloiden luominen ja ottaminen käyttöön kampanjoissa

Negatiivisten avainsanojen luetteloiden avulla voit hallita kampanjoidesi negatiivisia avainsanoja tehokkaasti.

Tämän artikkelin ohjeita noudattamalla voit luoda negatiivisten avainsanojen luetteloita ja ottaa niitä käyttöön kampanjoissasi. Jos haluat tutustua näihin luetteloihin tarkemmin, lue negatiivisten avainsanojen luetteloita käsittelevä artikkeli.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Negatiivisten avainsanojen listan luominen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  3. Valitse ylhäältä Negatiiviset hakuavainsanat.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Klikkaa Valitse kampanja ja valitse sitten kampanja, johon haluat lisätä negatiivisten avainsanojen luettelon.
  6. Kirjoita tai liitä tekstikenttään yksi negatiivinen avainsana riviä kohden:
  7. Valitse Tallenna uuteen tai aiemmin luotuun luetteloon ‑valintaruutu ja nimeä negatiivisten avainsanojen luettelosi.
  8. Klikkaa Tallenna.

Negatiivisten avainsanojen luetteloiden ottaminen käyttöön kampanjoissa

Kun negatiivisten avainsanojen listat on luotu, voit ottaa niitä käyttöön yhdessä tai useammassa kampanjassa.

Huom. Jos haluat käyttää negatiivisten avainsanojen listoja Sovelluskampanjoissa, ota yhteyttä Googlen edustajaan.

Negatiivisten avainsanojen listojen käyttöönotto useissa kampanjoissa negatiivisten avainsanojen kirjastosta

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Jaettu kirjasto ‑valikkoa.
  3. Klikkaa Poissulkemislistat.
  4. Klikkaa Negatiivisten avainsanojen listat ‑välilehteä.
  5. Merkitse niiden negatiivisten avainsanojen listojen ruudut valituiksi, joita haluat käyttää kampanjoissa.
  6. Valitse Ota käyttöön kampanjoissa.
  7. Valitse kampanjat, joissa haluat ottaa negatiivisten avainsanojen luettelot käyttöön.
  8. Klikkaa Käytä.

Negatiivisten avainsanojen listojen käyttöönotto yhdessä kampanjassa

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa ja valitse Hakuavainsanat.
  3. Valitse ylhäältä Negatiiviset avainsanat.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Valitse Käytä negatiivisten avainsanojen listaa.
  6. Valitse niiden negatiivisten avainsanojen luetteloiden viereiset valintaruudut, joita haluat käyttää tässä kampanjassa.
  7. Klikkaa Tallenna.

Negatiivisten avainsanojen listojen käyttöönotto useissa kampanjoissa Kampanjat-sivulta

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Merkitse niiden kampanjoiden ruudut valituiksi, joissa haluat käyttää negatiivisten avainsanojen listoja.
  4. Klikkaa Muokkaa ja valitse Muokkaa kohdistusta.
  5. Valitse Lisää negatiivisten avainsanojen listat.
    1. Valitse niiden listojen valintaruudut, jotka haluat lisätä näihin kampanjoihin.
    2. Klikkaa Käytä.
  6. Valitse Poista negatiivisten avainsanojen listoja.
    1. Valitse niiden listojen valintaruudut, jotka haluat poistaa näistä kampanjoista.
  7. Klikkaa Käytä.