Sisällön poissulkeminen Display-kampanjoissa

Jotta voit tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita, mainoksesi näkyvät nyt sellaisen sisällön yhteydessä, joka vastaa jotakin kohdistuksessa käyttämääsi aihetta, sijoittelua tai Display-/video-/hakuavainsanaa. Jos olet esimerkiksi kohdistanut mainokset aiheeseen "polkupyörät" ja valinnut Display-/video-/hakuavainsanaksi "pyöräily", mainokset näkyvät sellaisen sisällön yhteydessä, joka liittyy näistä jompaankumpaan.

Lisäksi asiayhteyteen kohdistus löytyy nyt yhdeltä Google Adsin sivulta, joten voit ylläpitää kaikkia sisältökohdistustyyppejä (aiheet, sijoittelut, Display-/videomainosten avainsanat ja poissulkemiset) samassa näkymässä. Pääset uudelle sivulle klikkaamalla vasemmanpuoleisen navigointivalikon Kampanjat Campaigns Icon ‑kohdasta Sisältö.

Sisällön poissulkemisten avulla voit estää Display-kampanjoidesi näkymisen sellaisen sisällön yhteydessä, joka ei sovi yhteen brändisi kanssa. Voit yhdistää useita poissulkemistyyppejä, jolloin mainokset eivät näy minkään mainosryhmästä poissulkemasi sisällön yhteydessä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten suljet sisältöä pois Display-kampanjoissa.

Ennen kuin aloitat

Jos et ole perehtynyt sisällön poissulkemisiin tai et tiedä, mitkä asetukset sopivat sinulle parhaiten, lue ensin lisää sisältöjen poissulkemisista.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Poissulkemisten asettaminen Display-kampanjaa luotaessa

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse kampanjallesi tavoite. Ellet löydä sopivaa tavoitetta, valitse Luo kampanja ilman tavoitteen opastusta.
  5. Valitse kampanjatyypiksi Display. Lisää tarvittavat tiedot kampanjan luomiseksi.
  6. Klikkaa kampanjoiden luomisen Kampanjan asetukset ‑osiosta Lisää asetuksia.
  7. Klikkaa Sisällön poissulkemiset.
  8. Valitse digitaaliset sisältötunnisteet, arkaluontoinen sisältö ja sisältötyypit, jotka haluat sulkea pois kampanjasta.
  9. Jatka kampanjan luomista tavalliseen tapaan.

Poissulkemisten asettaminen Display-kampanjaa muokattaessa

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  3. Valitse Sisältö.
  4. Klikkaa Poissuljetut.
  5. Klikkaa Poissuljetut-termin oikealla puolella olevaa avausnuolta.
  6. Valitse sisällön poissulkemisen tyyppi (esim. Aiheet, Sijoittelut tai Avainsanat).
  7. Klikkaa muokattavan Display-kampanjan nimeä.
  8. Valitse digitaaliset sisältötunnisteet, arkaluontoinen sisältö ja sisältötyypit, jotka haluat sulkea pois kampanjasta.
  9. Klikkaa Tallenna.

Sisällön sopivuusasetusten valitseminen tilitasolla

Tilitason sopivuusasetusten avulla voit estää mainosten näkymisen sellaisten sivustojen, videoiden, kanavien ja mobiilisovellusten yhteydessä, jotka eivät sovi brändillesi.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
Huom. Jos haluat mieluummin käyttää vasemman reunan navigaatiopaneelia, klikkaa Google Ads ‐tilin vasemmasta yläkulmasta Vaihda näkymä.
  1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Tilin asetukset.
  3. Valitse sisällön poissulkemiset:
    • Klikkaa Poissuljettu sisältö ja valitse arkaluontoisen sisällön luokat, jotka haluat sulkea pois kaikista tilisi Display-kampanjoista.
    • Klikkaa Poissuljetut tyypit ja tunnisteet ja valitse sisältötyypit ja digitaaliset sisältötunnisteet, jotka haluat sulkea pois kaikista tilisi Display-kampanjoista.
  4. Klikkaa Tallenna.

Aiheeseen liittyvä linkki