Konfigurer en annoncevariant

Denne artikel gælder kun for den nye Google Ads-oplevelse. Find ud af, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger.

Annoncevarianter gør det nemt for dig at teste flere versioner af dine annoncer ved at ændre teksten i overskriften eller beskrivelsen, teste forskellige promoveringer eller fremhæve fordelene ved dine produkter og tjenester på forskellige måder. Annoncevarianter kan også anvendes til den endelige webadresse samt mobilwebadressen.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer og redigerer en annoncevariant. Hvis du vil læse om fordelene ved annoncevarianter, og hvornår du kan bruge dem, skal du gå til Om annoncevarianter.

Konfigurer en annoncevariant

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kladder og eksperimenter på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Annoncevarianter.
  4. Vælg den kampagne, der skal vises annoncevarianter for. Du vil ikke kunne oprette flere annoncevarianter for den samme kampagne i det samme datointerval.
  5. Klik på plusknappen for at oprette en ny annoncevariant.
  6. Du kan definere regler i sektionen Filtrér annoncer:
    • Filtrér tekstannoncer efter felterne med overskrift, beskrivelse og sti.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. I sektionen "Opret variant" skal du vælge, hvilken type variant du vil anvende på dine annoncer. Husk, at der er forskel på store og små bogstaver i varianter. Vælg en mulighed på listen.
    • Søg og erstat. Finder tekst i annoncen og erstatter den med en anden tekst. Du kan f.eks. teste en variant af din annonce ved at erstatte "Book nu" med "Ring nu".
    • Opdater tekst. Ændrer eksisterende tekst i annoncerne.
    • Byt om på overskrifterne. Bytter om på overskrift 1 og 2.
  9. Klik på Fortsæt.
  10. I sektionen "Angiv flere oplysninger om annoncevarianten" skal du give din annoncevariant et navn.
  11. Angiv Startdato og Slutdato for, hvornår annoncevarianten skal vises. Din annoncevariant begynder automatisk at køre på den dato, du vælger. Hvis denne dato er i dag, vil annoncevarianten begynde at køre snart.
  12. I Eksperimentsplit skal du angive den procentdel af din kampagnes budget, du vil bruge på annoncevarianter. Din annoncevariant og de oprindelige annoncer opdeles ved, at der tildele cookies til brugere. Det betyder, at brugerne muligvis kun ser én version af din annonce, uanset hvor mange gange de søger. Det kan hjælpe dig med at sikre, at andre faktorer ikke påvirker dine resultater, og det kan give dig mere præcise resultater.
  13. Klik på Opret variant.

Rediger din annoncevariant

Når du har oprettet din annoncevariant, kan du redigere dele af den. Du kan redigere navn, startdato og slutdato for annoncevarianten. Hvis du vil redigere flere oplysninger, skal du oprette en ny annoncevariant.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kladder og eksperimenter på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Annoncevarianter for at se en liste over de annoncevarianter, du har oprettet, med oplysninger om hver enkelt variant.
  4. Find den annoncevariant, du vil redigere.
  5. Hold markøren over annoncevarianten, og klik på det blyantikon Rediger, der vises ud for den kolonne, du vil redigere.
  6. Du kan tilføje flere kolonner ved at vælge kolonneikonet Kolonner. Du kan ikke redigere annoncevarianter, der ikke længere bliver vist eller er blevet fjernet.
  7. Du kan redigere:
    • Navn. Det navn, du har valgt til din annoncevariant.

• Startdato. Hvis din annoncevariant allerede er startet, kan du ikke ændre denne dato. Din annoncevariant begynder automatisk at køre på den dato, du vælger. Hvis denne dato er i dag, vil annoncevarianten begynde at køre snart.

• Slutdato. Hvis din annoncevariant er afsluttet eller udløbet, eller hvis den allerede er blevet anvendt, kan du ikke ændre denne dato. Klik på Genstart i kolonnen "Handlinger" for at vise annoncevarianten igen.

8. Klik på Gem.

Husk!

• Når varianterne i dine annoncer kører, kan du overvåge deres effektivitet.
  • Hvis du er tilfreds med din annoncevariants resultater, kan du anvende den og oprette nye annoncer. Anvend din annoncevariant
  • Når du anvender en annoncevariant, vil de effektivitetsdata, du ser, kun gælde for de ændrede annoncer. Din variant gælder muligvis ikke for andre annoncer i den samme kampagne.
  • Når du har oprettet din annoncevariant, bliver den automatisk vist inden for det valgte datointerval. Du behøver ikke at anvende den, før den er færdig med at blive vist og du er tilfreds med resultaterne.