Overvåg dine annoncevarianter

Når du er begyndt at køre annoncevarianter, kan du overvåge deres effektivitet. Når du ved, hvor effektive dine annoncevarianter er, kan du træffe en velovervejet beslutning om, hvorvidt du skal erstatte dine oprindelige annoncer med mere effektive annoncer.

Denne artikel beskriver, hvordan du overvåger og forstår effektiviteten af dine annoncevarianter.

Før du begynder

Hvis du endnu ikke har oprettet en annoncevariant, kan du læse Konfigurer en annoncevariant.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kladder og eksperimenter på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Annoncevarianter.

Antallet af berørte annoncer, klik og eksponeringer er angivet for hver annoncevariant. Når du klikker på en annoncevariant, kan du se en sammenligning af effektivitetsmetrics i forhold til den oprindelige annonce.

Om effektivitetsmetrics i annoncevarianter

De effektivitetsmetrics, du ser for dine annoncevarianter, omfatter fire tal:

1. Det første tal er udelukkende værdien for hver effektivitetsmetric for annoncevarianten. Din annoncevariant kan f.eks. have fået X klik.
  2. Procentdelen uden for de skarpe parenteser "[]" er forskellen mellem din annoncevariant og originalen. Din variant har f.eks. fået Y % flere klik end originalen.
  3. Inden for de skarpe parenteser angiver de to tal et forventet interval med et konfidensinterval på 95 %. Du har f.eks. 95 % chance for at se en forskel mellem A % og B %.

Når en metric er markeret med en blå stjerne "*", er den statistisk signifikant. Der er mindst 95 % sandsynlighed for, at påvirkningen af effektiviteten skyldtes den ændring, du foretog, snarere end tilfældigheder.

Normalt påvirkes signifikans af tre faktorer:

• Forskellen i effektivitet mellem de oprindelige annoncer og de ændrede annoncer. Store forskelle har en tendens til at øge signifikansen.
  • Ændringerne i effektivitet. En kampagne, hvori klik varierer med 50 % fra dag til dag, har mere variabilitet end en kampagne, hvori klik varierer med 2 %. Stor variabilitet har en tendens til at mindske signifikansen.
  • Det samlede antal eksponeringer i annoncevarianten. Jo flere eksponeringer der er, desto højere kan den statistiske signifikans være.