Uw advertentie bewerken

U kunt uw advertentie of bedrijfsinformatie bewerken via de app voor Lokale diensten-advertenties of op uw desktop. Voor sommige bewerkingen is extra verificatie nodig. Die moet worden uitgevoerd door een supportmedewerker.

Opmerking: Het kan enkele uren duren voordat wijzigingen online worden doorgevoerd. Als u uw taaktypen of servicegebieden updatet, worden ook de typen zoekopdrachten geüpdatet die uw advertenties kunnen activeren.

Bewerkingen die u zelf kunt uitvoeren

Advocatenkantoren kunnen gegevens over uitgelichte professionals en hun opleiding toevoegen aan hun account voor Lokale diensten-advertenties. Als u gegevens van uitgelichte professionals wilt toevoegen of controleren, opent u het dropdownmenu Opleiding in uw account voor Lokale diensten-advertenties. Dit bevat informatie over professionals in de openbare sector die zijn gelicentieerd onder de Open Government Licence v3.0.
  • Openingstijden en advertentieplanning: Stel de openingstijden van uw bedrijf in voor elke dag van de week en kies wanneer u uw advertenties wilt weergeven (openingstijden, hele dag of aangepast). Selecteer de statusoptie Tijdelijk gesloten als u de leads wilt uitzetten. Ontdek meer informatie over advertentieplanning.
  • Servicegebied: Kies in welke steden of postcodegebieden uw advertentie wordt weergegeven. Neem contact met ons op als u ook dekking in het buitenland wilt. Ontdek meer informatie over hoe u klanten bereikt met uw Lokale diensten-advertenties.
  • Taaktypen en branches: Kies de typen leads die u wilt krijgen.
  • Foto's: Verbeter uw advertentie door foto's te tonen van bijvoorbeeld mensen die aan het werk zijn of voor-en-na-foto's. Upload geen persoonlijk identificeerbare foto's. Ontdek meer informatie over de fotorichtlijnen voor Lokale diensten-advertenties.
  • Budget: Uw gemiddelde weekbudget bepaalt het aantal leads dat u in een bepaalde week wilt krijgen. U kunt uw budget verhogen of verlagen om te wijzigen hoeveel leads u krijgt. Meer informatie over hoe u uw budget kunt bewerken
  • Bedrijfsbeschrijving: Breng belangrijke aspecten van uw bedrijf onder de aandacht van klanten door op uw profielpagina 3 typen hoogtepunten te vermelden:
    1. Standaardhoogtepunten: Selecteer er maximaal 6. De opties verschillen per bedrijfstype. Voorbeelden zijn lokaal bedrijf en hulpdiensten die 24/7 beschikbaar zijn.
    2. COVID-19-hoogtepunten: Selecteer alle hoogtepunten die van toepassing zijn op uw bedrijf, zoals contactloze betalingen, prijsopgaven via video en beschermende kleding.
    3. Door Google gecontroleerde hoogtepunten: Google verifieert of u in aanmerking komt voor bepaalde hoogtepunten, zoals accreditatie door het Better Business Bureau (alleen voor de VS en Canada), voordat ze aan uw profiel worden toegevoegd. Als u denkt dat uw profiel in aanmerking komt ook als dit geen hoogtepunten zoals deze bevat, kunt u contact met ons opnemen.
  • Verzekering: Voeg uw geaccepteerde verzekering toe of bewerk deze.
  • Berichtleads: Zet de optie voor klanten om contact met u op te nemen aan of uit.
    • Opmerking: Berichtleads zijn nu alleen beschikbaar in de VS en Canada.
  • Bedrijfsprofiel koppelen: Koppel uw bedrijfsprofiel aan uw accounts voor Lokale diensten-advertenties zodat reviews uit uw bedrijfsprofiel worden getoond voor taken die niet via Lokale diensten-advertenties zijn geboekt. Meer informatie over reviews via Lokale diensten-advertenties

Uw advertentie of bedrijfsinformatie bewerken:

1. Log in op uw lead-inbox voor Lokale diensten-advertenties.
  2. Tik linksboven op het menu Nav icon.
  3. Selecteer Profiel en budget in het menu.
  4. Selecteer de informatie die u wilt bewerken, bijvoorbeeld openingstijden, servicegebied, taaktypen of foto's.
  5. Voer de nieuwe informatie in.
  6. Klik op Opslaan.

Bewerkingen waarvoor hulp van support nodig is

Voor sommige bewerkingen is de hulp van een klantenservicemedewerker nodig omdat aanvullende verificatie is vereist. Voor de volgende bewerkingen moet u met uw verzoek documentatie zoals een h.o.d.n.-document (handelend onder de naam), een bedrijfsregistratiedocument, of een geüpdatet licentie- of verzekeringsdocument indienen als u contact met ons opneemt:

• Better Business Bureau-highlights (alleen voor de VS en Canada): Voeg BBB-accreditatie toe aan de bedrijfsbeschrijving, zoals BBB-accreditatie A, BBB-accreditatie A+.
  • De dekking uitbreiden naar een nieuwe staat/land: Voeg nieuwe staten of landen toe.
  • Zakelijk telefoonnummer wijzigen: Wijzig het telefoonnummer waarnaar uw gesprekken worden doorgeschakeld. Uw zakelijke telefoonnummer mag geen doorschakelnummer zijn.
  • Woonplaats/bedrijfsadres/bedrijfsnaam wijzigen: Dien een geüpdatete kopie van uw licentie-, verzekerings- of h.o.d.n.-document in ter bevestiging van de wijziging.
  • Website: Voeg uw website toe of update deze.
  • Gekoppelde Bedrijfsprofiel-review: Update de Bedrijfsprofiel-review die aan uw account is gekoppeld. Zorg ervoor dat uw bedrijfsgegevens overeenkomen.
  • Gekoppelde National Provider Identifier (NPI, alleen voor de VS en de gezondheidszorg): Update de NPI die aan uw account is gekoppeld. Zorg ervoor dat uw bedrijfsgegevens overeenkomen.
Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, is de bovenstaande informatie niet op u van toepassing. Vind meer informatie over aanbieders via aangesloten partners.