Uw advertentie bewerken

U kunt uw advertentie of bedrijfsinformatie bewerken via de app voor Lokale diensten-advertenties of de lead-inbox op uw desktop.

1. Tik op het menu Nav icon linksboven.
  2. Selecteer Mijn profiel in het menu.
  3. Selecteer de informatie die u wilt bewerken, bijvoorbeeld openingstijden, servicegebied, servicetypen of foto's.
  4. Voer de nieuwe informatie in.
  5. Klik op Opslaan.

Het kan enkele uren duren voordat uw wijzigingen zichtbaar zijn op Google Zoeken.

Als u uw servicetypen of uw servicegebieden updatet, worden hiermee ook de typen zoekopdrachten waarmee uw advertenties worden geactiveerd, geüpdatet.

Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, is de bovenstaande informatie niet op u van toepassing. Meer informatie