Bruk Accelerated Mobile Pages

Accelerated Mobile Pages (AMP) er en standard basert på åpen kildekode, som kan brukes til å opprette nettsider med rask innlasting på mobilnettlesere. For å forbedre brukeropplevelsen kan du opprette AMP-versjoner av landingssidene dine.

Fordeler med å bruke AMP-sider sammen med Google Ads

AMP-sider lastes inn raskere enn alle andre sider bortsett fra de aller mest optimaliserte HTML-sidene. Dette innebærer at det tar kortere tid fra en person klikker på annonsen din til vedkommende ser landingssiden. Generelt sett er det færre brukere som forlater eller avviser siden når innlastingstiden er raskere, noe som kan bety at du får flere konverteringer og bedre annonseresultater totalt sett. Finn ut mer om innvirkningen av tidsforsinkelse

Slik oppretter du AMP-sider

Du kan opprette AMP-versjoner av landingssidene dine ved å bruke AMP HTML-formatet og AMP JavaScript. Kom i gang ved å bruke retningslinjer for Google Ads-utviklere for AMP-sider.

Send annonsetrafikk til AMP-landingssiden din

Når du har opprettet en AMP-versjon av en landingsside, kan du behandle den på samme måte som enhver annen landingsside for mobil.  For å videresende brukerne til landingssiden din angir du nettadressen til AMP-siden i «Nettadresse for mobil»-feltet for annonsene dine, eller i «Nettadresse for mobil»-feltet i søkeordene dine. Når en mobilbruker klikker på annonsen din, videresendes vedkommende til AMP-landingssiden din.

Tips

Sørg for at nettadressen peker til domenet ditt: https://example.com

Den skal ikke peke til kopien i Google AMP-bufferen: https://cdn.ampproject.org/c/s/example.com

Linker til beslektet innhold