Accelerated Mobile Pages (AMP) ‑tekniikan käyttäminen

Accelerated Mobile Pages (AMP) on avoimen lähdekoodin standardi. Sen avulla voi luoda verkkosivuja, jotka latautuvat nopeasti mobiiliselaimilla. Voit parantaa käyttäjien mobiilikäyttökokemusta luomalla laskeutumissivuistasi AMP-versioita.

AMP-sivujen käyttöön liittyviä etuja Google Adsissa

AMP-sivut latautuvat nopeammin kuin kaikki paitsi kaikkein optimoiduimmat HTML-sivut. Tämä lyhentää aikaa, joka kuluu mainoksen klikkauksen ja laskeutumissivusi näyttämisen välissä. Yleisesti voidaan sanoa, että mitä nopeampi latautumisaika, sitä pienempi poistumisprosentti ja välitön poistuminen prosenteissa. Tämä voi puolestaan kasvattaa konversioiden määrää ja parantaa mainostesi yleistä kehitystä. Lue lisätietoja viiveen vaikutuksista.

AMP-sivujen luominen

Voit luoda laskeutumissivuistasi AMP-versioita käyttämällä AMP HTML ‑muotoa ja AMP JavaScriptia. Aloita tutustumalla Google Adsin AMP-sivuja käsitteleviin kehittäjäohjeisiin.

Mainosliikenteen ohjaaminen AMP-laskeutumissivulle

Kun olet luonut laskeutumissivusta AMP-version, voit käsitellä sitä samalla tavalla kuin muitakin mobiililaskeutumissivuja.  Jos haluat ohjata käyttäjät tälle laskeutumissivulle, kirjoita AMP-sivun URL-osoite mainostesi tai avainsanojesi Mobiili-URL-osoite-kenttään. Kun mobiilikäyttäjä tämän jälkeen klikkaa mainostasi, hänet ohjataan AMP-laskeutumissivullesi.

Vinkki

Varmista, että URL-osoite johtaa verkkotunnukseesi, kuten osoitteeseen https://example.com,

eikä Googlen AMP-välimuistiin osoitteessa https://cdn.ampproject.org/c/s/example.com.