Sovellusten konversioseuranta kolmannen osapuolen sovellusanalytiikan avulla

Tämä artikkeli koskee uudistunutta Google Adsia. Selvitä, kumpaa Google Adsia käytät.

Jos seuraat ja mittaat mobiilisovelluksesi konversioita kolmannen osapuolen sovellusanalytiikan avulla, voit tuoda sovelluksen konversiodatan toimittajaltasi.

Huom. Tämä integrointi kolmantena osapuolena toimiviin sovellusanalytiikkatoimittajiin korvaa vanhan palvelinten välisen yhteyden, jossa käytettiin takaisinlähetyksen URL-osoitteita. Kaikki Google Ads ‑tilit, jotka on integroitu kolmansiin osapuoliin vanhan menetelmän avulla, siirretään automaattisesti uuteen järjestelmään. Lue lisää.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tuoda konversiodatan kolmannen osapuolen sovellusanalytiikkaratkaisusta. Äskettäin tuotujen konversiotapahtumien konversioiden raportoiminen aloitetaan vasta siitä ajankohdasta, jolloin tapahtuma on tuotu Google Adsiin. Tämä koskee sekä Google Adsia että kolmantena osapuolena toimivaa sovellusanalytiikkatoimittajaa.

Ennen kuin aloitat

Seuraavien vaatimusten on täytyttävä, ennen kuin voit tuoda konversiot kolmantena osapuolena toimivalta sovellusanalytiikkatoimittajalta:

• Olet luonut linkin kolmantena osapuolena toimivaan sovellusanalytiikkatoimittajaan.
  • Tapahtumat on määritetty kolmannen osapuolen tililläsi.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  3. Valitse Mittaus-osiosta Konversiot.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Valitse konversiotyyppien luettelosta Sovellus.
  6. Valitse Kolmannen osapuolen sovellusanalytiikka ja valitse Jatka.
  7. Valitse jokaisen tuotavan tapahtuman valintaruutu ja valitse Tuo ja jatka.
  8. Klikkaa Valmis.
  9. Kolmannen osapuolen konversiotapahtuma näkyy nyt Konversiotapahtumat-taulukossa. Saat lisätietoja klikkaamalla tapahtuman nimeä.
  10. Voit tarvittaessa muokata erikseen jokaisen tuomasi konversiotapahtuman konversioasetuksia, kuten oletusarvoa tai konversionseurantajaksoa.
Huom. Tapahtumia, joita ei ole tuotu konversioina, käytetään uudelleenmarkkinointiluetteloiden luomiseen. Jos haluat käyttää tapahtumaa vain uudelleenmarkkinointiluetteloiden luomiseen, älä tuo sitä konversiona.