Sovelluskonversioseuranta kolmannen osapuolen sovellusanalytiikan avulla

Jos seuraat ja mittaat mobiilisovelluksesi konversioita kolmannen osapuolen sovellusanalytiikan avulla, voit importoida konversiodatan toimittajalta.

Huom. Tämä integrointi kolmantena osapuolena toimiviin sovellusanalytiikkatoimittajiin korvaa vanhan palvelinten välisen yhteyden, jossa käytettiin takaisinlähetyksen URL-osoitteita. Kaikki Google Ads ‑tilit, jotka on integroitu kolmansiin osapuoliin vanhan menetelmän avulla, siirretään automaattisesti uuteen järjestelmään. Lue lisää sovelluskonversioseurannasta kolmannen osapuolen sovellusanalytiikan avulla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tuoda konversiodatan kolmannen osapuolen sovelluksesta. Äskettäin tuotujen konversiotapahtumien konversioiden raportoiminen aloitetaan vasta siitä ajankohdasta, jolloin tapahtuma on tuotu Google Adsiin. Tämä koskee sekä Google Adsia että kolmantena osapuolena toimivaa sovellusanalytiikkatoimittajaa.

Ennen kuin aloitat

Seuraavien vaatimusten on täytyttävä, ennen kuin voit tuoda konversiot kolmantena osapuolena toimivalta sovellusanalytiikkatoimittajalta:

• Olet luonut linkin kolmantena osapuolena toimivaan sovellusanalytiikkatoimittajaan.
  • Tapahtumat on määritetty kolmannen osapuolen tililläsi.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

An animated GIF that shows how to track third-party app conversions in Google Ads.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Klikkaa + Uusi konversiotapahtuma.
  5. Valitse konversiotyyppien listalta Sovellus.
  6. Valitse Kolmannen osapuolen sovellusanalytiikka ja valitse Jatka.
  7. Merkitse tuotavien tapahtumien ruudut valituiksi ja valitse Tuo ja jatka.
  8. Klikkaa Valmis.
  9. Kolmannen osapuolen konversiotapahtuma näkyy nyt Konversiotapahtumat-taulukossa. Saat lisätietoja klikkaamalla tapahtuman nimeä.
  10. Voit tarvittaessa muokata erikseen jokaisen tuomasi konversiotapahtuman konversioasetuksia, kuten oletusarvoa tai konversioikkunaa.

Web to App Connect

Jos sinulla on sekä verkkosivusto että mobiilisovellus, voit ottaa käyttöön sovelluksen konversioseurannan Web to App Connectin avulla. Kun olet ottanut käyttöön konversioseurannan ja täsmälinkityksen (jonka avulla voit linkittää mainoksista suoraan yrityssovellukseen), asiakkaasi voivat käyttää sovellusta saumattomasti ja voit saada keskimäärin kaksi kertaa suuremman konversioprosentin sovellukseesi johtavista mainoksen klikkauksista kuin mobiilisivuston klikkauksista.

Web to App Connectilla asiakkaat voivat helposti suorittaa loppuun haluamansa tapahtuman, esimerkiksi ostoksen, rekisteröitymisen tai tuotteen lisäämisen ostoskoriin. Lisäksi voit Web to App Connect ‑käyttöliittymästä seurata näitä sovelluksensisäisiä konversiotapahtumia ja saada suosituksia kampanjan parantamiseksi.

Näin pääset alkuun Web to App Connectin käytössä:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Suunnittelu-valikkoa.
  3. Klikkaa Sovellusten mainontahubi. Siirryt Web to App Connect ‑käyttöliittymään.

Lue lisää konversioiden parantamisesta Web to App Connect ‑käyttöliittymän avulla.

Huom. Tapahtumia, joita ei ole tuotu konversioina, käytetään edelleen uudelleenmarkkinointilistojen luomiseen. Jos haluat käyttää tapahtumaa vain uudelleenmarkkinointilistojen luomiseen, älä tuo sitä konversiona.