Spor appkonverteringer ved hjælp af tredjepartskliksporing

Du kan bruge kliksporingsværktøjer fra tredjepart med Google Ads-sporingsskabeloner til at måle værdifuld kundeaktivitet i appen, som genereres af Web to App Connect-kampagner, f.eks. køb, tilmeldinger og abonnementer. Tredjepartssporing af klik kan også bruges som en supplerende målemulighed til Google Analytics 4 og appanalysedata fra tredjepart.

Hvordan fungerer kliksporing?

Når en bruger klikker på en annonce med et applink eller et universelt link, omdirigeres vedkommende til appen. Samtidig udløser kliksporingen en tilbagerapportering til tredjeparten. Denne tilbagerapportering giver et Google Ads-konverteringskildesignal til tredjepartstilskrivning for de tilsvarende åbning af app og efterfølgende apphændelser.

Bemærk! Når Parallel Tracking understøttes, aktiveres sporingslinket i baggrunden, og den endelige webadresse er ansvarlig for brugeromdirigeringen. Når Parallel Tracking ikke understøttes, er sporingslinket dog også ansvarlig for brugeromdirigeringen. Få flere oplysninger om sporing i Google Ads.

Implementeringsbegrænsninger i Google Ads

Tredjepartsværktøjer til kliksporing eller andre omdirigeringer er ikke tilladt i forbindelse med brug af endelig webadresse i henhold til Googles politikker vedrørende uoverensstemmelse i destinationer. I stedet bør kliksporingsværktøjer implementeres i Google Ads på nettet for Web to App Connect-kampagner ved hjælp af følgende avancerede funktioner:

• Sporingsskabeloner for Android og iOS på tværs af de fleste kampagnetyper med undtagelse af appkampagner
  • iOS-appaktiver på tværs af søgekampagner, Performance Max-kampagner, lokale kampagner og Smart-kampagner

Brugerne skal altid omdirigeres til den matchende endelige webadresse i Google Ads, da Parallel Tracking ikke understøttes i nogle tilfælde.

Aktivér automatisk tagging

Automatisk tagging er en nødvendig funktion, og når den bruges sammen med Google Ads-konverteringssporing giver den dig mulighed for at se, hvor ofte annonceklik fører til konverteringer, heriblandt appkonverteringer. Automatisk tagging gør det muligt at føje Google-klik-id'er, f.eks. GCLID, til kliksporingsværktøjer. Disse id'er kan derefter bruges, når konverteringer sendes til Google, via App Conversion Tracking and Remarketing API eller import af offlinekonverteringer.

Tilføj ValueTrack-parametre

Ud over automatisk tagging kan annoncører også bruge ValueTrack-parametre til at overføre vigtige kampagneoplysninger med kliksporing. ValueTrack-parametre giver tredjeparter mulighed for at identificere Google-kampagneegenskaber, f.eks. kampagne-id, annoncegruppe-id, søgeord osv.

Brug en apptilskrivningspartner

Googles apptilskrivningspartnere tilbyder kliksporing fra tredjepart, hvoraf mange allerede indeholder ValueTrack-parametre. Vælg din målingsudbyder nedenfor:

Brug kun Google-specifikke sporingslinks fra apptilskrivningspartnere, som overholder politikkerne vedrørende destinationsuoverensstemmelser. Du kan få yderligere konfigurationsvejledning ved at kontakte din tilskrivningspartner direkte.