Titta på videor om den nya Google Ads-upplevelsen

Se hur den nya Google Ads-upplevelsen fungerar i de här korta videorna. Nya videor läggs till varje månad, så kom ihåg att bokmärka den här sidan.

Hitta runt

Låt oss presentera den nya Google Ads-upplevelsen! Läs om hur du navigerar i ditt konto.

How to navigate the new AdWords experience

Om du vill se undertexter på ditt språk kan du aktivera undertexter på YouTube. Klicka på ikonen Inställningar längst ned i videospelaren, välj Undertexter och ange ditt språk.

Rikta in dig på framgång

Optimera ditt konto genom att skapa flera annonsgrupper med specifika mål eller specifik inriktning. Se till att du har minst tre annonser per annonsgrupp.

Om du vill se undertexter på ditt språk kan du aktivera undertexter på YouTube. Klicka på ikonen Inställningar längst ned i videospelaren, välj Undertexter och ange ditt språk.

Se dina resultat på ett ögonblick

Ta din annonsering till nästa nivå med hjälp av Översikter.

Få resultatöversikter i den nya AdWords-upplevelsen

Om du vill se undertexter på ditt språk kan du aktivera undertexter på YouTube. Klicka på ikonen Inställningar längst ned i videospelaren, välj Undertexter och ange ditt språk.

Anpassa dina tabeller och diagram

Skapa anpassade tabeller och diagram så att du kan fokusera på den resultatdata som är viktigast för ditt företag.

Om du vill se undertexter på ditt språk kan du aktivera undertexter på YouTube. Klicka på ikonen Inställningar längst ned i videospelaren, välj Undertexter och ange ditt språk.

Så här skapar tillägg mervärde

Ge kunderna den information de söker genom att lägga till tillägg i dina annonser.

How extensions create value

Om du vill se undertexter på ditt språk kan du aktivera undertexter på YouTube. Klicka på ikonen Inställningar längst ned i videospelaren, välj Undertexter och ange ditt språk.

Förbättra din annons med tillägg

Skapa minst fyra tillägg så att du får mer effektiva annonser.

Förbättra din annons med tillägg i den nya AdWords-upplevelsen

Om du vill se undertexter på ditt språk kan du aktivera undertexter på YouTube. Klicka på ikonen Inställningar längst ned i videospelaren, välj Undertexter och ange ditt språk.

Marknadsför din app

Hitta värdefulla användare baserat på åtgärder som är viktiga för dig, som köp i appar.

Om du vill se undertexter på ditt språk kan du aktivera undertexter på YouTube. Klicka på ikonen Inställningar längst ned i videospelaren, välj Undertexter och ange ditt språk.