Se videoer om den nye utgaven av Google Ads

Se hvordan den nye utgaven av Google Ads fungerer i praksis i disse korte videoene. Vi legger til nye videoer hver måned, så husk å sette denne siden som bokmerke.

Bli oppdatert

Dette er den nye utgaven av Google Ads. Finn ut hvordan du navigerer i kontoen din.

How to navigate the new AdWords experience

For å få se teksting på språket ditt, slå på YouTube-teksting. Klikk på Innstillinger-ikonet nederst i videospilleren, velg «Teksting», og angi så ønsket språk.

Legg grunnlaget for suksess

Optimaliser kontoen din ved å opprette flere annonsegrupper med bestemte mål eller bestemt målretting. Sørg for at du har minst tre annonser per annonsegruppe.

For å få se teksting på språket ditt, slå på YouTube-teksting. Klikk på Innstillinger-ikonet nederst i videospilleren, velg «Teksting», og angi så ønsket språk.

Få en rask oversikt over resultatstatistikk

Med oversiktene kan du ta annonseringen din ett skritt videre.

Få resultatoversikter i den nye utgaven av AdWords

For å få se teksting på språket ditt, slå på YouTube-teksting. Klikk på Innstillinger-ikonet nederst i videospilleren, velg «Teksting», og angi så ønsket språk.

Tilpass tabeller og diagrammer

For å fokusere på de resultatdataene som er aller viktigst for bedriften din, opprett egendefinerte tabeller og diagrammer.

For å få se teksting på språket ditt, slå på YouTube-teksting. Klikk på Innstillinger-ikonet nederst i videospilleren, velg «Teksting», og angi så ønsket språk.

Hvordan utvidelser produserer verdi

Gi kundene den informasjonen de søker, ved å legge til utvidelser til annonsene dine.

How extensions create value

For å få se teksting på språket ditt, slå på YouTube-teksting. Klikk på Innstillinger-ikonet nederst i videospilleren, velg «Teksting», og angi så ønsket språk.

Forbedre annonser med utvidelser

Konfigurer minst fire utvidelser for å få mer effektive annonser.

Forbedre annonsen din med utvidelser i den nye utgaven av AdWords

For å få se teksting på språket ditt, slå på YouTube-teksting. Klikk på Innstillinger-ikonet nederst i videospilleren, velg «Teksting», og angi så ønsket språk.

Markedsfør appen

Finn verdifulle brukere basert på de handlingene du er mest opptatt av, for eksempel kjøp i appen.

For å få se teksting på språket ditt, slå på YouTube-teksting. Klikk på Innstillinger-ikonet nederst i videospilleren, velg «Teksting», og angi så ønsket språk.