Video's over het nieuwe, verbeterde Google Ads bekijken

Bekijk in deze korte video's hoe het nieuwe, verbeterde Google Ads werkt. Elke maand komen er nieuwe video's bij, dus zorg ervoor dat u een bladwijzer voor deze pagina toevoegt.

Oriëntatie

Maak kennis met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Bekijk hoe u in uw account navigeert.

How to navigate the new AdWords experience

Als u ondertiteling in uw taal wilt, schakelt u YouTube-ondertiteling in. Klik onderaan de videospeler op het pictogram Instellingen, selecteer Ondertiteling en kies vervolgens uw taal.

De basis leggen voor succes

Optimaliseer uw account door meerdere advertentiegroepen te maken met specifieke doelen of targetinginstellingen. Voeg aan elke advertentiegroep ten minste drie advertenties toe.

Als u ondertiteling in uw taal wilt, schakelt u YouTube-ondertiteling in. Klik onderaan de videospeler op het pictogram Instellingen, selecteer Ondertiteling en kies vervolgens uw taal.

Prestatie-insights in een oogopslag

Gebruik de handige overzichten om het maximale te halen uit uw online advertenties.

Prestatieoverzichten ontvangen in het nieuwe, verbeterde AdWords

Als u ondertiteling in uw taal wilt, schakelt u YouTube-ondertiteling in. Klik onderaan de videospeler op het pictogram Instellingen, selecteer Ondertiteling en kies vervolgens uw taal.

Tabellen en diagrammen aanpassen

Maak aangepaste tabellen en diagrammen, zodat u zich volledig kunt richten op de prestatiegegevens die voor uw bedrijf het belangrijkst zijn.

Als u ondertiteling in uw taal wilt, schakelt u YouTube-ondertiteling in. Klik onderaan de videospeler op het pictogram Instellingen, selecteer Ondertiteling en kies vervolgens uw taal.

Hoe extensies waarde creëren

Geef klanten de informatie die zij zoeken door extensies toe te voegen aan uw advertenties.

How extensions create value

Als u ondertiteling in uw taal wilt, schakelt u YouTube-ondertiteling in. Klik onderaan de videospeler op het pictogram Instellingen, selecteer Ondertiteling en kies vervolgens uw taal.

Uw advertentie optimaliseren met extensies

Stel ten minste vier extensies in. Zo zorgt u voor optimaal presterende advertenties.

Uw advertentie optimaliseren met extensies in het nieuwe, verbeterde AdWords

Als u ondertiteling in uw taal wilt, schakelt u YouTube-ondertiteling in. Klik onderaan de videospeler op het pictogram Instellingen, selecteer Ondertiteling en kies vervolgens uw taal.

Uw app promoten

Vind waardevolle gebruikers op basis van acties die u belangrijk vindt, zoals in-app-aankopen.

Als u ondertiteling in uw taal wilt, schakelt u YouTube-ondertiteling in. Klik onderaan de videospeler op het pictogram Instellingen, selecteer Ondertiteling en kies vervolgens uw taal.