Sådan opnår du gode resultater med Google Ads

Google Ads logo  Opret en Google Ads-konto

Det ser ud til, at du ikke har en konto endnu. Du kan enten oprette en konto selv nedenfor eller få gratis, personlig support fra en Google Ads-ekspert.

Start nu

Google Ads er Googles program til onlineannoncering. I Google Ads kan du oprette onlineannoncer for at nå ud til brugerne på lige præcis de tidspunkter, hvor de er interesserede i de produkter og tjenester, du tilbyder. Optimer din annonce på tværs af Googles beholdningskanaler, angiv et budget, du har det godt med, og mål nemt effekten af din annonce.

Er det første gang, du kaster dig ud i onlinemarketing? Så start med denne korte præsentation. Disse detaljerede vejledninger giver dig et perfekt udgangspunkt for at opnå gode resultater.

Search ads icon. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Googles AI med Performance Max-kampagner
Opret en effektiv søgeannoncekampagne
Foretag sporing og optimering af dine resultater

Vil du gerne have mere udførlige oplysninger? Så læs om de otte trin til at opnå de ønskede resultater med din kampagne, og se vores serie med optimale løsninger.

Make it mobile-friendly

More than half of Google.com searches are from mobile devices. Get your website and ads mobile-ready.