Se videoer om den nye Google Ads-oplevelse

Se, hvad den nye Google Ads-oplevelse kan, med disse korte videoer. Der tilføjes nye videoer hver måned, så husk at tilføje denne side som bogmærke.

Find rundt

Vi præsenterer den nye Google Ads-oplevelse. Se, hvordan du navigerer på din konto.

How to navigate the new AdWords experience

Aktivér YouTube-tekster for at se undertekster på dit sprog. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilningen, vælg "Undertekster", og angiv derefter dit sprog.

Sæt dig selv op til succes

Optimer din konto ved at oprette flere annoncegrupper med hver deres specifikke mål eller målretning. Sørg for at have mindst 3 annoncer pr. annoncegruppe.

Aktivér YouTube-tekster for at se undertekster på dit sprog. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilningen, vælg "Undertekster", og angiv derefter dit sprog.

Få et hurtigt overblik over effektiviteten

Brug oversigter til at løfte din annoncering til nye højder.

Få effektivitetsoversigter i den nye AdWords-oplevelse

ugyldig

Aktivér YouTube-tekster for at se undertekster på dit sprog. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilningen, vælg "Undertekster", og angiv derefter dit sprog.

Tilpas dine tabeller og diagrammer

Opret tilpassede tabeller og diagrammer, så du kan fokusere på de effektivitetsdata, der har størst betydning for din virksomhed.

Aktivér YouTube-tekster for at se undertekster på dit sprog. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilningen, vælg "Undertekster", og angiv derefter dit sprog.

Sådan skaber udvidelser værdi

Giv kunderne de oplysninger, de søger, ved at føje udvidelser til dine annoncer.

How extensions create value

Aktivér YouTube-tekster for at se undertekster på dit sprog. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilningen, vælg "Undertekster", og angiv derefter dit sprog.

Gør din annonce mere effektiv med udvidelser

Konfigurer mindst 4 udvidelser for at gøre dine annoncer mere effektive.

Gør din annonce mere effektiv med udvidelser i den nye AdWords-oplevelse

ugyldig

Aktivér YouTube-tekster for at se undertekster på dit sprog. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilningen, vælg "Undertekster", og angiv derefter dit sprog.

Promover din app

Find værdifulde brugere ud fra, hvilke handlinger du er interesseret i, f.eks. køb i appen.

Aktivér YouTube-tekster for at se undertekster på dit sprog. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilningen, vælg "Undertekster", og angiv derefter dit sprog.