Bruk apputvidelser

Med apputvidelser kan du sette inn linker til mobil- eller nettbrettappen din under tekstannonsene dine.

Før du begynner

Før du begynner å konfigurere en apputvidelse, må du sørge for at du har følgende elementer:

• En mobilapp som er tilgjengelig i Google Play eller Apples App Store
  • pakkenavnet (Android) eller app-ID-en (iOS) for mobilappen
  • nettadressen til appbutikksiden der brukerne kan klikke for å installere appen eller finne ut mer om den

Hvis du har alle elementene ovenfor, kan du legge til en apputvidelse i annonsene i kontoen, kampanjen eller annonsegruppen din.

Veiledning

Opprett apputvidelser

1. Logg på Google Ads-kontoen din
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen, og velg Utvidelser øverst på siden
  3. Klikk på plussknappen
  4. Velg Apputvidelse fra rullegardinmenyen
  5. Velg om du vil at apputvidelsen skal kjøre på Konto-, Kampanje- eller Annonsegruppe-nivå fra rullegardinmenyen
  6. Velg «Opprett ny» eller «Bruk eksisterende» for apputvidelser
  7. Skriv inn navnet på appen din i søkefeltet. Du kan velge mellom Android- og IOS-versjonen av denne appen.
  8. Skriv inn «linkteksten» du vil ta med som handlingsfremmende oppfordring
  9. Du kan også legge til egendefinerte sporingsparametere, eller angi start- og sluttdatoer og dagsplaner for apputvidelsen
  10. Klikk på Lagre