Seurannan määrittäminen Dynaamisille hakumainoksille

Dynaamisten hakumainosten seuranta toimii pitkälti samoin kuin seuranta ValueTrack-parametrien avulla. Näiden seurantatapojen välillä on kuitenkin yksi merkittävä ero: Dynaamisten hakumainosten laskeutumissivun URL-osoite luodaan dynaamisesti. Seurantaa määrittäessäsi voit lähettää potentiaaliset asiakkaat tietylle laskeutumissivulle, jonka URL-osoitteessa on lisätietoja, esimerkiksi mainoksesi käynnistänyt dynaaminen mainoskohde tai mainostasi klikanneen käyttämä laitetyyppi.

Jos lopullinen URL-osoitteesi on esimerkiksi example.com ja haluat lähettää käyttäjät osoitteeseen example.com?tracking=123, Dynaamisen hakumainoksesi seurantamallin tulee sisältää ValueTrack-parametrit {lpurl}?tracking=123. Parametri {lpurl} korvataan dynaamisen laskeutumissivun URL-osoitteella.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää seurannan Dynaamisille hakumainoksillesi.

Seurantamallin luominen

Voit lisätä Dynaamisille hakumainoksille seurantamallin valintasi mukaan tilin, kampanjan, mainosryhmän tai dynaamisen mainoskohteen tasolla. Muista, että Google Ads käyttää tarkinta mahdollista vaihtoehtoa. Jos olet määrittänyt seurantamallin esimerkiksi mainoksen tasolle ja dynaamisen mainoskohteen tasolle, käytetään dynaamisen mainoskohteen seurantamallia.

Jotta voit käyttää seurantaa Dynaamisten mainosten ryhmissä, sinun on luotava seurantamalli. Lisäksi tarvitset ValueTrack-parametrin, joka lisätään laskeutumissivusi URL-osoitteeseen. ValueTrack-parametri voi palauttaa laskeutumissivujen osoitteet muutamassa eri muodossa, joten tarkista, kuinka seurantaohjelmistosi muotoilee seuranta-URL-osoitteet.

Kun tiedät tarvittavan muodon, luo seurantamalli korvaamalla kolmannen osapuolen seuranta ‑URL-osoitteessa oleva laskeutumissivun URL-osoite suositellulla ValueTrack-parametrilla.

Esimerkki laskeutumissivun URL-osoitteesta: https://www.googlestore.com/shop.axd/search?category=phones

Laskeutumissivun URL-osoite ja seurantatiedot Tärkeimmät ominaisuudet Suositeltu ValueTrack-parametri Seurantamalli
https://www.googlestore.com/shop.axd/search?category=phones&device=m&tracking=xyz Ei koodaa laskeutumissivun URL-osoitetta, päättyy seurantamerkkijonoon {lpurl} {lpurl}?device={device}&tracking=xyz

Kolmannen osapuolen seuranta ‑URL Tärkeimmät ominaisuudet Suositeltu ValueTrack-parametri Seurantamalli
http://tracking.com/redir.php? url=https://www.googlestore.com/shop.axd/ search%3Fcategory%3Dphones Koodaa laskeutumissivun URL-osoitteen merkit ?, =, ", #, \t, ' ja [välilyönti], päättyy hakulausekkeeseen {lpurl} http://tracking.com/redir.php?url={lpurl}
http://tracking.com/redir.php? url=https%3A%2F%2F www.googlestore.com%2Fshop.axd %2Fsearch%3Fcategory%3Dphones Koodaa aloitussivun URL-osoitteen merkit :, /, ? ja =, päättyy hakulausekkeeseen {escapedlpurl} http://tracking.com/redir.php?url={escapedlpurl}
http://tracking.com/213/73406795 Ei sisällä laskeutumissivun URL-osoitetta Ei ole, tämä muoto ei ole tuettu. -

Jos käytät kolmannen osapuolen seurantaohjelmistoa, sinun on testattava sen yhteensopivuus Dynaamisten hakumainosten kanssa Google Adsissa. Yleensä Dynaamiset hakumainokset toimivat yhdessä kolmannen osapuolen ohjelmiston kanssa, jos ohjelmiston seuranta-URL-osoitteessa näkyy laskeutumissivun osoite.

Seuranta-URL (esimerkki) Yhteensopivuus
http://www.3rdpartytracker.com/?url=https://www.googlestore.com

Yhteensopiva. Laskeutumissivun URL-osoite näkyy seuranta-URL-osoitteessa.

Google Adsin seurantamalli on http://www.3rdpartytracker.com/?url={lpurl}.

http://www.3rdpartytracker.com/73406795

Ei yhteensopiva. Laskeutumissivun URL-osoitetta ei näy seuranta-URL-osoitteessa.

Et voi luoda seurantamallia, joka sisältää parametrin {lpurl}.

Jos laskeutumissivun URL-osoite ei näy ohjelmistosi seuranta-URL-osoitteessa, ohjelmistosi ei ole yhteensopiva Dynaamisten hakumainosten kanssa.

Järjestelmämme tarkistaa seurantamallisi sekä laskeutumissivusi linkit ja varmistaa, että ne ohjaavat mainostasi klikkaavat käyttäjät toivotulle sivulle. Google Ads käyttää antamaasi verkkotunnusta linkkiesi luomiseen ja testaamiseen. Jos lopullisten laskeutumissivujesi lataus ei onnistu, mainoksesi saatetaan hylätä.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Before you begin, you may have to add the "Tracking template" column to your table:

1. Sign in to your AdWords account.
  2. Click on the Auto targets tab.
  3. Click Columns then select Modify columns.
  4. Expand the Attributes option and click Tracking template.
  5. Click Apply.

Set up tracking for your auto target:

1. Click the Auto target tab.
  2. Hover over any entry in the new “Tracking template” column, and click when the pencil appears.
  3. Enter {lpurl}, a question mark, and then any ValueTrack parameters you want to use, separated by ampersands (&). For example, if you want to use the {targetid} parameter, your tracking template would be: {lpurl}?targetid={targetid}
  4. Click Save.

Muistettavaa

Jos seurantamalleihin sisältyy avainsanatietoja ilmaisevia ValueTrack-parametreja, kuten {keyword}, kyseiset parametrit ovat tyhjiä Dynaamisissa hakumainoksissa. Tämä johtuu siitä, että Dynaamisissa hakumainoksissa ei käytetä avainsanoja. Suosittelemme, että mainoksen käynnistänyt kohde selvitetään käyttämällä parametria {targetID}.