Seurannan määrittäminen Dynaamisille hakumainoksille

Dynaamisten hakumainosten seuranta toimii pitkälti samoin kuin seuranta ValueTrack-parametrien avulla. Näiden seurantatapojen välillä on kuitenkin yksi merkittävä ero: Dynaamisten hakumainosten laskeutumissivun URL-osoite luodaan dynaamisesti.Seurantaa määrittäessäsi voit lähettää potentiaaliset asiakkaat tietylle laskeutumissivulle, jonka URL-osoitteessa on lisätietoja, esimerkiksi mainoksesi käynnistänyt dynaaminen mainoskohde tai mainostasi klikanneen käyttämä laitetyyppi.

Jos lopullinen URL-osoitteesi on esimerkiksi example.com ja haluat lähettää käyttäjät osoitteeseen example.com?tracking=123, Dynaamisen hakumainoksesi seurantamallin tulee sisältää ValueTrack-parametrit {lpurl}?tracking=123. Parametri {lpurl} korvataan dynaamisen laskeutumissivun URL-osoitteella.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää seurannan Dynaamisille hakumainoksillesi.

Seurantamallin luominen

Voit lisätä Dynaamisille hakumainoksille seurantamallin valintasi mukaan tilin, kampanjan, mainosryhmän tai dynaamisen mainoskohteen tasolla. Muista, että Google Ads käyttää tarkinta mahdollista vaihtoehtoa. Jos olet määrittänyt seurantamallin esimerkiksi mainoksen tasolle ja dynaamisen mainoskohteen tasolle, Google Ads käyttää dynaamisen mainoskohteen seurantamallia.

Jotta voit käyttää seurantaa dynaamisissa mainosryhmissä, sinun on luotava seurantamalli. Lisäksi tarvitset ValueTrack-parametrin, joka lisätään laskeutumissivusi URL-osoitteeseen. ValueTrack-parametri voi palauttaa laskeutumissivujen osoitteet muutamassa eri muodossa, joten tarkista, kuinka seurantaohjelmistosi muotoilee seuranta-URL-osoitteet.

Kun tiedät tarvittavan muodon, luo seurantamalli korvaamalla kolmannen osapuolen seuranta ‑URL-osoitteessa oleva laskeutumissivun URL-osoite suositellulla ValueTrack-parametrilla.

Esimerkki laskeutumissivun URL-osoitteesta: https://www.googlestore.com/shop.axd/search?category=phones

Laskeutumissivun URL-osoite ja seurantatiedot Tärkeimmät ominaisuudet Suositeltu ValueTrack-parametri Seurantamalli
https://www.googlestore.com/shop.axd/search?category=phones&device=m&tracking=xyz Ei koodaa laskeutumissivun URL-osoitetta, päättyy seurantamerkkijonoon {lpurl} {lpurl}?device={device}&tracking=xyz

Kolmannen osapuolen seuranta ‑URL Tärkeimmät ominaisuudet Suositeltu ValueTrack-parametri Seurantamalli
http://tracking.com/redir.php? url=https://www.googlestore.com/shop.axd/ search%3Fcategory%3Dphones Koodaa laskeutumissivun URL-osoitteen merkit ?, =, ", #, \t, ' ja [välilyönti], päättyy hakulausekkeeseen {lpurl} http://tracking.com/redir.php?url={lpurl}
http://tracking.com/redir.php? url=https%3A%2F%2F www.googlestore.com%2Fshop.axd %2Fsearch%3Fcategory%3Dphones Koodaa aloitussivun URL-osoitteen merkit :, /, ? ja =, päättyy hakulausekkeeseen {escapedlpurl} http://tracking.com/redir.php?url={escapedlpurl}
http://tracking.com/213/73406795 Ei sisällä laskeutumissivun URL-osoitetta Ei ole, tämä muoto ei ole tuettu. -

Jos käytät kolmannen osapuolen seurantaohjelmistoa, sinun on testattava sen yhteensopivuus Dynaamisten hakumainosten kanssa Google Adsissa. Yleensä Dynaamiset hakumainokset toimivat yhdessä kolmannen osapuolen ohjelmiston kanssa, jos ohjelmiston seuranta-URL-osoitteessa näkyy laskeutumissivun osoite.

Seuranta-URL (esimerkki) Yhteensopivuus
http://www.3rdpartytracker.com/?url=https://www.googlestore.com

Yhteensopiva. Laskeutumissivun URL-osoite näkyy seuranta-URL-osoitteessa.

Google Adsin seurantamalli on http://www.3rdpartytracker.com/?url={lpurl}

http://www.3rdpartytracker.com/73406795

Ei yhteensopiva. Laskeutumissivun URL-osoitetta ei näy seuranta-URL-osoitteessa.

Et voi luoda seurantamallia, joka sisältää parametrin {lpurl}.

Jos laskeutumissivun URL-osoite ei näy ohjelmistosi seuranta-URL-osoitteessa, ohjelmistosi ei ole yhteensopiva Dynaamisten hakumainosten kanssa.

Järjestelmämme tarkistaa seurantamallisi sekä laskeutumissivusi linkit ja varmistaa, että ne ohjaavat mainostasi klikkaavat käyttäjät toivotulle sivulle. Google Ads käyttää antamaasi verkkotunnusta linkkiesi luomiseen ja testaamiseen. Jos lopullisten laskeutumissivujesi lataus ei onnistu, mainoksesi saatetaan hylätä.

Ohjeet

Ennen aloitusta sinun on mahdollisesti lisättävä Seurantamalli-sarake taulukkoosi:

1. Klikkaa vasemmalta sivuvalikosta Dynaamiset mainoskohteet.
  2. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolista sarakekuvaketta Sarakkeet.
  3. Klikkaa Attribuutit ja valitse sitten Seurantamalli.
  4. Klikkaa Käytä.

Seurannan määrittäminen dynaamiselle mainoskohteelle

1. Klikkaa Dynaamiset mainoskohteet ‑sivuvalikkoa.
  2. Vie hiiri minkä tahansa Seurantamalli-sarakkeessa olevan merkinnän päälle ja klikkaa näkyviin tulevaa kynäkuvaketta.
  3. Kirjoita {lpurl}, kysymysmerkki ja sitten et-merkeillä (&) erotettuina kaikki ValueTrack-parametrit, joita haluat käyttää. Jos haluat käyttää esimerkiksi {targetid}-parametria, seurantamallisi olisi seuraava: {lpurl}?targetid={targetid}
  4. Klikkaa Tallenna.

Muistettavaa

Jos seurantamalleihin sisältyy avainsanatietoja ilmaisevia ValueTrack-parametreja, kuten {keyword}, kyseiset parametrit ovat tyhjiä Dynaamisissa hakumainoksissa. Tämä johtuu siitä, että Dynaamisissa hakumainoksissa ei käytetä avainsanoja. Suosittelemme, että käytät mainoksen käynnistäneen kohteen selvittämiseen parametria {targetID}.