Konfigurer sporing for dynamiske søgeannoncer

Sporing af dine dynamiske søgeannoncer fungerer på samme måde som sporing med ValueTrack-parametre, bortset fra at webadressen for landingssiden for de dynamiske søgeannoncer genereres dynamisk. Når du har konfigureret sporing, kan du sende potentielle kunder videre til en specifik landingsside, hvis webadresse indeholder flere oplysninger, f.eks. det mål for dynamiske annoncer, der aktiverede din annonce, eller den type enhed, som den person, der klikkede på annoncen, brugte.

Hvis din endelige webadresse f.eks. er example.com og du gerne vil sende folk videre til example.com?tracking=123, skal sporingsskabelonen for din dynamiske søgeannonce indeholde ValueTrack-parametrene {lpurl}?tracking=123. {lpurl} erstattes af den dynamiske webadresse for landingssiden.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du konfigurerer sporing af dine dynamiske søgeannoncer (DSA, Dynamic Search Ads).

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Før du begynder

• Opret en sporingsskabelon. Du kan tilføje en sporingsskabelon for dine dynamiske søgeannoncer på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau eller for mål for dynamiske annoncer. Husk! I Google Ads bruges den mest specifikke sporingsskabelon. Hvis du f.eks. har en sporingsskabelon på annoncegruppeniveau og en for mål for dynamiske annoncer, bruges sporingsskabelonen for mål for dynamiske annoncer.
  • Brug en ValueTrack-parameter. Du skal oprette en sporingsskabelon for at kunne bruge sporing i dine dynamiske annoncegrupper. Der skal også være en ValueTrack-parameter til at udfylde landingssiden. ValueTrack-parameteren kan returnere adresser for landingssider i forskellige formater, så vær opmærksom på, hvordan din sporingssoftware formaterer sporingswebadresser.

Når du har det korrekte format, skal du udskifte webadressen for landingssiden i din webadresse til sporing af tredjepart med den anbefalede ValueTrack-parameter for at oprette en sporingsskabelon.

Eksempel på webadresse for landingsside: https://www.googlestore.com/shop.axd/search?category=phones

Din webadresse for landingsside med dens sporingsoplysninger Centrale funktioner Anbefalet ValueTrack-parameter Sporingsskabelon
https://www.googlestore.com/shop.axd/search?category=phones&device=m&tracking=xyz Koder ikke webadressen for landingssiden, ender med "tracking"-streng {lpurl} {lpurl}?device={device}&tracking=xyz
Webadresse til sporing af tredjepart Centrale funktioner Anbefalet ValueTrack-parameter Sporingsskabelon
http://tracking.com/redir.php? url=https://www.googlestore.com/shop.axd/ search%3Fcategory%3Dphones Koder ?, =, ", #, \t, ' og [mellemrum] i webadressen for landingssiden, ender med søgeforespørgsel {lpurl} http://tracking.com/redir.php?url={lpurl}
http://tracking.com/redir.php? url=https%3A%2F%2F www.googlestore.com%2Fshop.axd %2Fsearch%3Fcategory%3Dphones Koder :, /, ? og = af landingssidens webadresse, ender med søgeforespørgsel {escapedlpurl} http://tracking.com/redir.php?url={escapedlpurl}
http://tracking.com/213/73406795 Webadressen for landingssiden er ikke inkluderet Ingen, dette format understøttes ikke. Ikke relevant

Hvis du bruger sporingssoftware fra tredjepart, skal du tjekke, at den er kompatibel med dine dynamiske søgeannoncer i Google Ads. Dynamiske søgeannoncer fungerer sammen med tredjepartssoftware, hvis du kan se landingssiden i softwarens sporingswebadresse.

Eksempel på sporingswebadresse Kompatibel?
http://www.3rdpartytracker.com/?url=https://www.googlestore.com

Kompatibel. Webadressen for landingssiden kan ses i sporingswebadressen.

Sådan ville din Google Ads-sporingsskabelon se ud: http://www.3rdpartytracker.com/?url={lpurl}

http://www.3rdpartytracker.com/73406795

Ikke kompatibel. Webadressen for landingssiden kan ikke ses i sporingswebadressen.

Du kan ikke oprette en sporingsskabelon, der indeholder {lpurl}

Hvis ikke du kan finde webadressen for landingssiden i din softwares sporingswebadresse, er din software ikke kompatibel med dynamiske søgeannoncer.

Vores system tjekker dine sporingsskabeloner og landingssidelinks for at bekræfte, at de personer, der klikker på din annonce, videresendes til den forventede side. Google Ads bruger det domæne, du har angivet, til at generere og teste dine links. Hvis dine endelige landingssider ikke indlæses korrekt, kan din annonce blive afvist.

Vejledning

Før du begynder, skal du muligvis føje kolonnen "Sporingsskabelon" til din tabel ved at følge disse trin:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på  Dynamiske annoncemål
  4. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen.
  5. Klik på Attributter, og vælg derefter Sporingsskabelon.
  6. Klik på Anvend.

Følg denne vejledning for at konfigurere sporing for dit dynamiske annoncemål:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på  Dynamiske annoncemål
  4. Hold markøren over en post i den nye kolonne "Sporingsskabelon", og klik, når der vises en blyant.
  5. Angiv {lpurl}, et spørgsmålstegn og derefter eventuelle ValueTrack-parametre, som du vil bruge, adskilt af og-tegn (&). Hvis du f.eks. vil bruge parameteren {targetid}, ser din sporingsskabelon således ud: {lpurl}?targetid={targetid}
  6. Klik på Gem.

Husk!

Hvis dine sporingsskabeloner omfatter ValueTrack-parametre, der angiver søgeordsoplysninger, f.eks. parameteren {keyword}, er disse parametre tomme for dynamiske søgeannoncer, da dynamiske søgeannoncer ikke bruger søgeord. Vi anbefaler, at du bruger parameteren {targetID} til at hjælpe dig med at identificere, hvilket mål der aktiverede annoncen.