Tietoja mainoksista ja Family Linkilla hoidetuista Google-tileistä, jotka kuuluvat alle 13-vuotiaille tai maakohtaista ikärajaa nuoremmille lapsille

Vanhemmat voivat luoda Google-tilin alle 13-vuotiaille tai maakohtaista ikärajaa nuoremmille lapsille ja hoitaa sitä Family Linkin avulla. Tilinsä avulla lapset voivat käyttää Googlen tuotteita, kuten hakua, Mapsia ja Gmailia. Kun Family Link ‑tiliä käyttävä lapsi on kirjautunut tililleen, hänelle saatetaan näyttää mainoksia Googlen tuotteissa ja kolmansien osapuolten sivustoilla ja sovelluksissa.

Mainostajat eivät voi kohdistaa mainoksia vain alle 13-vuotiaille tai maakohtaista ikärajaa nuoremmille lapsille tai näyttää personoitua mainontaa alle 13-vuotiaille tai maakohtaista ikärajaa nuoremmille lapsille.  Mainostajat voivat kuitenkin pyytää, ettei mainoksia näytetä kirjautuneena oleville alle 13-vuotiaille tai maakohtaista ikärajaa nuoremmille käyttäjille, käyttämällä tätä lomaketta. Rajoitus koskee Google Adsin haku‑, Display‑ ja Shopping-mainoksia, kun Google tunnistaa käyttäjän olevan alle 13-vuotias tai maakohtaista ikärajaa nuorempi.

Huom. Google ei personoi Euroopan unionin alueella asuvien lasten mainoksia ennen kuin he saavuttavat maassaan sovellettavan suostumusiän. Lapset, joiden aiemmin luodulle Google-tilille on lisätty valvonta, voivat muokata mainosten näkymisen asetuksia sitten, kun heille on sallittua näyttää personoituja mainoksia.

Lue lisää siitä, miten mainokset toimivat Family Linkin avulla hoidetuilla Google-tileillä