Schemalägg dina tillägg

Du kan schemalägga dina tillägg så att de bara visas under särskilda tider på dygnet eller under en viss tidsperiod. Till exempel kan du schemalägga samtalstillägg så att de bara visas när ni kan svara i telefon.

I den här artikeln beskriver vi hur du schemalägger tillägg. Om du inte har använt tillägg tidigare kan du börja med att läsa Om tillägg.

Anvisningar

De flesta användare hanterar nu sina konton enbart i den nya Google Ads-upplevelsen. Om du fortfarande använder den tidigare AdWords-upplevelsen ska du välja Tidigare nedan. Läs mer

1. Välj den kampanj eller annonsgrupp som har de tillägg som du vill schemalägga.
  2. Klicka på fliken Annonstillägg.
  3. I rullgardinsmenyn väljer du vilken typ av tillägg du vill schemalägga (t.ex. Visa: Tillägget webbplatsinformation).
  4. Klicka på pennikonen och redigera.
  5. Klicka på Start- och slutdatum, schemaläggning.
    • Start- och slutdatum. Använd detta för att ställa in de datum du vill att tilläggen ska visas.
    • Schemaläggning: Använd detta för att ställa in de veckodagar och tider på dygnet du vill att tillägget ska visas. Alla tider är i tidszonen för ditt konto.
  6. Klicka på Spara.