Schemalägg dina tillägg

Du kan schemalägga dina tillägg så att de bara visas under särskilda tider på dygnet eller under en viss tidsperiod. Till exempel kan du schemalägga samtalstillägg så att de bara visas när ni kan svara i telefon.

I den här artikeln beskriver vi hur du schemalägger tillägg. Om du inte har använt tillägg tidigare kan du börja med att läsa Om tillägg.

Gör så här

1. Klicka på Annonser och tillägg på sidmenyn till vänster och sedan på Tillägg högst upp på sidan.
  2. Klicka på tillägget du vill schemalägga.
  3. Klicka på pilen i det övre högra hörnet i fönstret.
  4. Klicka på rullgardinsmenyn Avancerade alternativ
  5. Ange start- och slutdatum för när visningen av tillägget ska börja och sluta.
  6. Under Schema för tillägg väljer du de dagar och tider du vill att tillägget ska visas. Klicka på Lägg till för att schemalägga fler dagar och tider.
  7. Klicka på Spara