Laajennusten ajoittaminen

Voit ajoittaa laajennuksesi näkymään vain tiettyinä vuorokaudenaikoina tai tietyllä ajanjaksolla. Voit esimerkiksi ajoittaa puhelulaajennukset näkymään vain silloin, kun asiakkaat voivat soittaa yritykseesi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten laajennukset ajoitetaan. Jos laajennukset eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, aloita lukemalla artikkeli Tietoja laajennuksista.

Ohjeet

1. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja klikkaa sitten sivun yläosassa Laajennukset
  2. Klikkaa ajoitettavaa laajennusta.
  3. Klikkaa näyttöön tulevan ikkunan oikeassa yläkulmassa näkyvää nuolta.
  4. Klikkaa avattavaa Lisäasetukset-valikkoa.
  5. Määritä laajennuksen näyttämisen aloitus- ja lopetuspäivä.
  6. Valitse Laajennuksen aikataulu ‑kohdassa päivät ja kellonajat, jolloin laajennuksesi näytetään. Jos haluat määrittää lisää päiviä ja kellonaikoja, valitse Lisää
  7. Valitse Tallenna