Laajennusten ajoittaminen

Voit ajoittaa laajennuksesi näkymään vain tiettyinä vuorokaudenaikoina tai tietyllä ajanjaksolla. Voit esimerkiksi ajoittaa puhelulaajennukset siten, että niitä näytetään vain silloin, kun yrityksesi on tavoitettavissa puhelimitse.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ajoittaa laajennuksia. Jos laajennukset eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, aloita lukemalla artikkeli Tietoja laajennuksista.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Valitse kampanja tai mainosryhmä, johon ajoitettavat laajennukset sisältyvät.
  2. Klikkaa Mainoslaajennukset-välilehteä.
  3. Valitse avattavasta valikosta ajoitettavan laajennuksen tyyppi (kuten Näytä sisältöpoimintalaajennukset).
  4. Aloita muokkaaminen klikkaamalla kynäkuvaketta.
  5. Valitse Aloitus- ja lopetuspäivät, ajoitus.
    • Aloitus- ja lopetuspäivät: Määritä päivämäärät, joina haluat näyttää laajennuksia.
    • Ajoitus: Määritä päivät ja kellonajat, jolloin haluat näyttää laajennuksia. Kaikki ajat ovat tililläsi käytetyn aikavyöhykkeen mukaisia aikoja.
  6. Valitse Tallenna.