Skapa displayannonser med adresstillägg

Displayannonser med adresstillägg kan bidra till att ge dig fler besökare i dina fysiska butiker. De är ett sätt att koppla samman din annonsering online med din försäljning offline.

I denna artikel beskriver vi hur du skapar annonser med adresstillägg i Display-nätverket. Anvisningar om hur du använder adresstillägg i Söknätverket finns i Använda adresstillägg.

Anvisningar

Skapa ett format för displayadresstillägg

Obs! Denna funktion är för närvarande endast tillgänglig i utvalda konton. Kontakta Googles representant för mer information

1. Klicka på Kampanjer på sidmenyn.
  2. Klicka på plusknappen och välj Ny kampanj.
  3. Välj Skapa en kampanj utan ett mål.
  4. Välj kampanjtypen Display.
  5. Välj Standarddisplaykampanj
  6. Ange uppgifter om kampanjen, rulla längst ned på sidan och välj Ny annons.
  7. Välj Adressdisplayannons.
  8. Ladda upp dina tillgångar.
  9. Klicka på Lägg till i annonsgrupp. När annonsen har granskats och godkänts börjar din nya displayannons med adresstillägg visas.

Skapa displayannonser med adresstillägg när kampanjen är konfigurerad

1. Klicka på Annonser och tillägg på sidmenyn.
  2. Klicka på plusknappen  och välj Adressdisplayannons.
  3. Ladda upp dina annonstillgångar.
  4. Klicka på Spara. När annonsen har granskats och godkänts börjar din nya displayannons med adresstillägg visas.
Viktigt! Om du har en displaykampanj med adresstillägg kan Google Ads automatiskt visa din företagsadress, dina öppettider och annan information i displayannonser som du har skapat. I synnerhet kan dina adressuppgifter visas tillsammans med textannonser, responsiva annonser och bildannonser i formatet 300 × 250 och resultera i fler besök i dina fysiska butiker.